למה???

אור ה101

New member
למה???

היא נכנסה לחדר שלה חיכיתי לה שם זמן רב, לא ידעתי איך, מה מה לאמר, רציתי כל כך לאמר אמא אני חלש תעזרי לייי. לא יכלתי להתאפק, אמרתי אמא אין לי כוחות ... אתה? אתה חלש, אתה לא עושה כלום, אבל אמא ... אתה חלש בעיה שלך! ויצאה. למה??? היא כל כך מדברת יפה ומקשיבה ולי לאאא רק מתי שהיא רואה שאין ברירה והיא צריכה ממני עזרה באמת היא מבקשת יפה כמו שאני רוצהה למה היא מכחישההה. רעעע לי אין לי למה לקום בבוקר אין לי תכלית אין לי כיון בא לי למות.

אור ה101

New member
גריני

את בטח חושבת שמה שאת כותבת נכנס מאוזן אחת ויוצאת מהשניה אבל, ממש לא גריני אני לא זקוק לתרופות תרופות לא יפטרו את הבעיה . כל זה נובע מחוסר כיוון בחיים מחוסר יכולת בלהתקדם בחוסר צומי בחוסר אהבה בחוסר פירגון בחוסר טעם לקום בבוקר ולהיות כמו אדם, נהיתי חולה חלש בנשמהההה שנתים של גועל

גריני

New member
למען האמת, אור

יש משהו בדבריך... אני באמת חושבת לפעמים שאתה לא שם לב למה שכותבים לך בפורום. אנשים מגיבים לך, מציעים לך דברים ואתה לא כ"כ מגיב אליהם וההרגשה המחורבנת שלך נמשכת עוד ועוד. אני לא יודעת למה אמך הגיבה כמו שסיפרת, חשבת אולי שהיא לא יודעת איך להתמודד עם המצב שלך? אולי היא ניסתה בעבר לעזור ולא הצליחה ועכשיו היא קצת מיואשת? האמת היא שגם אני מוצאת את עצמי במצב קשה: ההודעות שלך באמת נוגעות ללב, עצוב לקרוא כמה שקשה לך וכמו רבים מאיתנו - האינסטינקט הראשוני הוא לנסות לעזור: להציע לך תעשה כך או אחרת... לפעמים זה עוזר... לא כשמדובר בך, לצערי
אתה כותב שאינך זקוק לתרופות. אני לא בטוחה בכך. גם אם הסיבות להרגשה הן חיצוניות - כמו שכתבת - סיבות כאלה יכולות להביא למצב של דיכאון ואז - מתוך הדיכאון לא רואים מוצא. התרופות יכולות לעזור לך בכך שיביאו אותך למצב בו תוכל לחשוב איך לשפר את החיים שלך. אבל אם לא תרופות, מה אתה עושה כדי לצאת מהמצב? האם אתה מנסה למצוא תחומי עניין? אולי תשוטט קצת באינטרנט ובעיתונים שונים - אולי תמצא איזשהו קורס למודעות עצמית שיתן לך כלים להתמודד טוב יותר עם המצב? תחביב כלשהו? אהבה למוסיקה, למשל? משהו שיעשה לך טוב על הלב! תקדיש לזה מחשבה, טוב?

avital24

New member
היי אור מה העיניינים?../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif

אולי תנסה לפנות לרווחה בעיר מגורייך ולבקש ייעוץ משפחתי לכל המשפחה שם תוכל לפרוק את כל המועקה שלך ותשמע את הצד של אמא שלך ושל אח שלך אפילו תעשה רשימה של כל הדברים הכי מגעילים שאמא שלך עושה לך תכתוב בשביל עצמך וכשתמצא טיפול תעלה אותם לפני המטפלת אולי אפילו תוכל לספר למישהי/ו מהרווחה והם יחשבו איך לעזור לך לאן לכוון אותך (אני חושבת שטיפול משפחתי אפשר להשיג גם בחינם דרך הרווחה אז תנצל את זה) אם תשמע משהו שלא מוצא חן בעינייך תמיד תוכל לעזוב ולהפסיק מצד שני תוכל גם להרוויח הרבה אם זה ייצא טוב ויעבוד טוב ואגב ההצעה שלי בשבילך לעבוד היא עדיין בעינה יש את המקום הזה תיקשוב שהייתי בו לפני כמה זמן נתתי לך פרטים תנסה לפנות אליהם , לפעמים כשעובדים שוכחים את הדיכי והשירות שאתה נותן יכול להפיק ממך הרבה , תחשוב על זה , תחשוב איפה אתה רוצה להיות (בלי קשר למה שקורה לך עכשיו או איפה אתה עכשיו) , מה הכי היית רוצה לעשות ותגשים את זה , תספר לנו פה נוכל לנסות לכוון אותך יותר להצלחה הזו. שיהיה באהבה אביטל ז.

למעלה