למה?

מוצארט

New member
למה?

אז ככה. כל מי שכותב כאן, כותב בגלל נושא משותף לכולנו - הפועל ב"ש. אנחנו מתלבטים אם ללכת לזיגי או ל-וסרמיל, מתלבטים אם אנחנו רוצים את גוטמן או אולי את לופא, מתווכחים אם אלי זינו טוב לקבוצה או לא, אבל עדיין חסר לי בתמונה משהו... למה אתם אוהדים את הפועל באר-שבע?? למה דווקא הם מכל הקבוצות שיש לנו בליגה? (ואל תקצרו בנוסח - הכי טובים) מתי בדיוק החלתטם, ש-הפועל ב"ש זוהי הקבוצה שלי? מה גרם לכם להתמכר לגמרי לקבוצה, ושבת היא לא שבת בלי הפועל? אני מאוד אשמח להכיר את התמונה שלכם.

RED OR DEAD BS

New member
למה אני אוהד הפועל ב"ש?

ראשית כי אני גר פה, ושנית כי גדלתי על הקבוצה הזאת, אבא שלי ודוד שלי היו לוקחים אותי ואת אחי לכל משחק בית וחוץ, אני אמרתי הפועל ב"ש לפני שאמרתי אבא, היום אבא שלי כבר לא נהנה והוא לא הולך, אבל אני ימשיך אחרי הקבוצה הזאת עד לגיהנום, כל הפגרה אני הדיכאון, אבל האמת עונת המלפפונים הרבה יותר מעניית מהעונה הרגילה, מי עובר למי?, איזה קבוצה בונים? אנחנו בירת הנגב, כל הדרום מעודד אותנו, אופקים, דימונה, ערד וכו', אנחנו חייבים לתת לקבוצה את כל הלב. ד"א, מי שראה אתמול טריבונה, אני חושב ששלום אביטן אמר משו מאד חכם: "ב"ש התרגלה לימים הגדולים שלה, ורוצים מהיום למחר לרוץ לאליפות", חייבים סבלנות ולתת אמון רק ככה נוכל לעלות למעלה, ולעשות את הנגב שמח. אני מספיק לי אליפות אחת לכל החיים, רק ההרגשה שאתה בשמיים, ואתה הכי טוב, אליפות אחת תיתן לי כוח להמשיך ולעודד את הקבוצה עוד 50 שנה, ב"ה.

חוטהשני

New member
זה לא ב'נשמה' שלך ?? אני חושבת שלכל ב"ש יש סנטימטים לקבוצה הזאת.. ולא משנה מה יקרה איתה.. ואני בכלל בגוב האריות... ב"ש לשעבר שגרה ב...נ..תניה...

למעלה