נצל"ש- ../images/Emo41.gifחליל-לו../images/Emo41.gif(רן דנקר ונינט)
לצופי השיר שלנו...פרודיה על המצב...(
) לקוח מפורום השיר שלנו.. מי שלא מבין...הומור פנימי של הפורום... רן דנקר= חליל דנקר המחזמר מאת דנה ושיר חליל לו בשיקאגו: *נינט ורן נכנסים לבמה משני קצוותיה* {האוהבים הצעירים} -נינט ורן: "זה היה בסוף החורף, האוויר היה קריר" נינט: "הוא חילל בשירותים" רן: "לה היה מבט תמים" שחקני הש"ש: "הם הביטו בעיניים, וידעו זאת אהבה והשמש בינתיים נעלמה בים, בים. הוא הזמין אותה לגלידה היא ביקשה קפה הפוך" (נינט: סליחה, מאמי, אני בדיאטה.) שחקני הש"ש: "הוא לקח אותה הצידה לחילול... צמוד" רן: שלום, אני חליל, ז"א, רן נינט: אני נינט, ז"א... כן, נינט רן: רוצה שאני אראה לך את השירותים? {בין האצבעות} -נינט: "בין הנגיעות, בין המבטים בין השירותים שלנו המסומנים באהבה... הזמן עובר הזמן עבר הזמן נגמר כמעט בין צילום לעוד צילום" נינט ורן: "תנו שניה אחת..." נינט: בכיף, מאמי, אבל מה יש לך להראות לי בשירותים? רן: משהו שאת לא תעמדי בפניו. נינט: וואי, אני לא יכולה, קוראים לי לצילומים, מאמי. רן: חכי עוד דקה, החליל חייב... *נינט מתרחקת באכזבה* {דם חם} -רן: "חליל חם, חליל חם זה מה שכולם אומרים שיש ליייי חליל חם, חליל חם זה מה שכולם אומרים שיש ליייי" *רן הולך הצידה וקופא* *שחקני השיר שלנו עולים לבמה ופוצחים בריקוד סוער* {מרי לו} -שחקני הש"ש: "כמו בובה על חוט היא מסתובבת על חליל זהב היא לא רוכבת תמיד היא תהיה כוכבת, נינט טייב מול החלילים היא מתפרפרת במקום רחוק היא שוב זוהרת שאף פעם לא תהייה אחרת, נינט טייב" ------------------------------------ *עולה הבוקר בביתה של נינט* {לגור איתו} -נינט: "לאולפנים מגיעה היום בחמש אז אני מתחילה כבר להתלבש משהו בתוכי מתרגש לחלל אותו יש לי חולצת טריקו ורודה שעל הגוף היא טיפה הדוקה למה אני פתאום מסמיקה לחלל אותו" *תפאורה מתחלפת לאולפנים* *נינט ורן נכנסים שוב לבמה ונפגשים* רן: נינה, אחרי אתמול, אני חייב להגיד לך משהו... נינט: כן, מאמי? רן: טוב, אז... {אוהב אותך לאה} -רן: "אני אוהב אותך נינט אוהב כשזה בולט אם אשכח אותך נינט שמי לא ישראל" נינט: מאמי, הוא באמת לא ישראל, הוא רן... רן: פרט שולי... *מתנשקים בלהט ורצים לשירותים* *שחקני השיר שלנו עולים לבמה* {מעלה מעלה} -שחקני הש"ש: "החליל, לנינה חודר ומיד מדליק את הכריות וישר מדביק בקצב רוגע את כל הגוף ואז מתחשק באוויר לעוף חלל לה ברוך מנגינה יפה נוגה הוא הצליל של האהבה בוכה שם בלילה, מה זה חשוב? חילולים שהיו אז תמיד יהיו..." הגירסה המלאה בפורום הש"ש