למה ?????????????

למה ?????????????

למה כשאני מנסה להיות רומנטי ולהשקיע במישהי היא מתייחסת בזילזול או מקבלת זאת כמובן מאליו ? למה צריך תמיד להגרר לאותם משחקים של מניאק , גבר גבר כדי שאישה תוציא מעצמה קצת רגש ? האם תמיד אחד צריך לרדוף והשניה לברוח (ולהפך) ? אחחחחחח... התיסכול ..... נשות פורום יקרות , אנא מכן נסו להסביר לכסיל שכמוני שכל רצונו הוא להיות עצמו ולא לשחק משחקים מה עליו לעשות . נסו להסביר לי את פשר המשחק הילדותי הזה. מראש אקדים ואומר שאולי אני מכליל ולא כל הנשים כאלה אבל מנסיוני הלא מועט (וגם מהחלפת רשמים עם חברים) ברוב המוחץ של המיקרים כך זה מתנהל. אשמח לכל דיעה שתקל על הגוש שבבטני... תודה מראש המתקרב ליאוש ממלחמת המינים הזו...

תראה...

השאלה היא לא מה אתה נותן בקשר, אלא איך אתה נותן, ויש הבדל. ההבדל הוא בין נתינה מתוך פחד או כל רגש שלילי אחר שיוצר אצל הצד השני תחושה שהנה מצא סמרטוט, ובין נתינה ממקום של קבלה עצמית שאין לה פחד מכלום. תבדוק מה גורם לך בדיוק להתנהג כמו שאתה מתנהג. אגב, כל נתינה צריכה להיות מלווה בתחושה שקיבלת משהו חזרה. כוונתי שלעתים זה תלוי בסוג הבחורות אליהן אתה נמשך. גם זה תלוי באיזה סוג של בחור אתה. מקווה שלא בלבלתי...

אין לי יותר מידי מה להוסיף על דבריו

של קודמי. ואם רצונך הוא להיות עצמך, פשוט אל תיגרר למשחקים האלה כי אין בהם מנצחים. בסוף תגיע הבחורה שתרצה את ה'עצמי' שלך.

למעלה