למה?

g i l g

New member
למה?

הסבר קצר לשאלה קצת מטרידה..למה באלעל או שזה בכל החברות הישראליות לא מדליקים את האורות לוגו של החברה? ביטחון? קמצנות? כמובן שמדובר על שעות הלילה...

לדעתי...

ביטחון, גם אני שהייתי בבנגקוק תהיתי למה לכל המטוסים הלוגו מואר מאחורה ורק אל על נראה מסכן או כמעט לא נראה, לדעתי זה ביטחון, כמה שפחות להבליט את המטוס מאותה סיבה גם דיילי אל על עולים ויורדים על אזרחי מהמטוס...

itamar365

New member
נכון ולא נכון

כדייל בחברה אני יכול להגיד לכם שאל על מתאמצת מאוד שלא לבלוט בשטח. זאת אחת הסיבות שהאורות לא דולקים על המטוס. הקלישאה לגבי ירידת צוות האוויר מהמטוס כשהם לבושים אזרחי עדיין קיימת אבל היא לא נכונה. אנחנו לא מורידים את המדים ולא מחליפים ללבוש אזרחי בשום נמל תעופה בעולם...תוציאו את זה מהראש שלכם. למה שממש רוצה להתעמק בנושא, נסו לפעמים להשוות בין מדי הדיילים של אל על לבין מדי הדיילים של חברות תעופה זרות, שימו לב שהמדים של אל על הם פחות בוטים בנמלי התעופה הזרים לעומת חברות התעופה השונות. קחו לדוגמה את מדי סוויס, לופטהנזה, אוסטריאן, תאי, קוואנטאס, ועוד חברות רבות וטובות שהמדים שלהם מתבססים על צבע מאוד בולט וחד. חומר למחשבה.

אני לא יודע מה איתך אבל....

בביקוריי בבנגקוק פעמיים, ראיתי את הצוות יורד ועולה מהמטוס על אזרחי, וזה לא מדים, ג'ינס של ליווייס וחולצת טריקו של נייק זה לא המדים עדין, מזהים אותם בגלל התיק שלהם מה גם שבשער הם היחידים שעולים שעה לפני הזמן על אזרחי...

LittleDevil

New member
יש צוות לא פעיל

מה שנקרא Deadheaded Crew. בד"כ הם על אזרחי, אך לא תמיד.

הקיצר...

אותה דיילת שנתנה לי את הקולה ואת הארוחה אחרי זה יצאה על אזרחי ועוד אנשים, אחרי 10 שעות טיסה אתה מזהה את כל הצוות... יום ראשון אני קובע תור לאופטמיטריסט...

g i l g

New member
אגב..

הסתגלתי על הפאנל העליון של EBV שיש לי תמונה שלו מהטיסה שלי לברלין בסוכות ולא ראיתי שום זכר לכפתור בפאנל האורות שנקרא LOGO או משהו בסגנון...העלימו את הכפתור ממטוסי אלעל? חחח

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifאולי יורדים בבנקוק על אזרחי כ

כדי להיות מוכנים לחום בעיר?

g i l g

New member
4X-EBV

לכל מטוס בעולם יש רישום בדיוק כמו שלכל מכונית יש לוחית זהוי צהובה בישראל. 4X-EBV זה רשיום של 757-200 של אלעל.

ny22

New member
מנהל
ככה צריך לעשות....

במצבנו, אין בריריה אלא להקטין פרופיל. (אני חושב).

למעלה