למה????????????

למה????????????

כוח כבר אין לי אתם יודעים אולי אני אמורה להיות חזקה אבל כבר לא מסוגלת אין לי מושג כבר מה יפול עליי מחר ולא רוצה לדעת נמאס לי כבר מהכל נשבר לי כבר למה לא מבינים עכשיו לגלות גם שאמא חולת סרטן כן נו מה עכשיו אבא ואמא יעשו תחרות מי ימות קודם אני לא מאמינה שאלוהים יכול להיות כזה אכזר כנראה שהוא פשוט רומז לי ללכת כנראה שהוא פשוט נהנה להרע לי אז או קיי אני אלך נשבר לי כבר מכולם מהכל נמאס לי כבר זה לא יתכן שזה קורה לי פשוט לא יתכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חן1

New member
עדידוש`

אני בדרך כלל לא נוהגת לכתוב בפורום הזה.. אבל קראתי את ההודעה שלך ואני פשוט כל כך מבינה. אני מרגשיה בדיוק אותו דבר. אולי נדבר? תתחברי לאיסיקיו. עדי.. אני ממש ממש אוהבת אותך ((((((((((((עדידוש`))))))))))) ותתחברי, אולי נבכה לנו יחד

הקטע הוא

אתם יודעים מה אני נפגעתי ממנה המון כרגע אנחנו בקושי מדברות אבל זה מבלבל רגשי אשם חרא בלבן לא יודעת כבר מה מרגישה עזבו

סהרה

לא רוצה להבטיח לך יותר לא רוצה כלום עיזבו אותי לנפשי בבקשה אסתדר בבקשה תרפי ממני בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

חן1

New member
עדי אני..

אני מכירה את ההרגשה הזו. הרגשתי אותה מספיק פעמים. אבל עדי.. את יודעת שאצלך היא לא מוצדקת. זאת לא אשמתך. ((((((((((עדי))))))))))))

חן1

New member
אוף...

אין לי איך לעודד אותך וזה מעצבן.. כי גם לי נשבר ונמאס. אוףףףף שוב אותם רגשות לי ולך. מבהילה אחת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עדידוש

קודם כל -- מותר לך להרגיש רע עם מה שעובר עלייך. שאף אחד לא יקח ממך את הזכות הטבעית הזאת! יותר מזה -- אם לא תרגישי רע עם מה שקורה זה יהיה לא רק תמוה, אלא אפילו לא נורמלי או לא בריא. אז זה קודם כל. דבר שני, חשוב לא פחות, שזה ששניהם עם בסרטן, שאבא במצב קשה וסופני, שאמא חלתה אף היא -- זה אומר אולי: שעלייך לנסות לאסוף את עצמך, את שאריות הכוחות שנותרו בך, ומלבד להתעצב ולפחד גם לעשות מה שביכולך על-מנת להקל עליהם, כך שתקופת חייהם האחרונה תהיה קשה פחות, ושלך ישארו תחושות של נתינה וסיוע ולא רק של בהלה ועצב. אנא, אל תשכחי שהחיים נמשכים גם לאחר שמתים קרובים לנו, אפילו אם הם קרובים-קרובים ואהובים-אהובים. לא עדיף להיפרד מהם בתחושה של אהבה וקירבה מאשר של ``נמאס לי`` ו``נשבר לי`` ו``רע לי``? אולי תנסי ללכת בכיון הזה?

אבל.....................

אין לי כוח סהרההההההההההההההההההההההה אני מבינה כל מילה אבל אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מסוגלתתתתתתתתתתתתתתתתת כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

מה יהיה????????

אני עוד דקה משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתת כל היום בוכה ישנה עצובה כועסת נשבר לי מישהו מעוניין בחייי? בבקשה קחו ממני אותם תעשו לי טובה

למעלה