למה????????

ת מ י מ ה

New member
למה????????

הוא התחיל איתי הוא התקשר יום אחרי זה יצאנו וגם יום אחרי זה יצאנו נסעתי לתורקיה יום ראשון הוא התקשר בערב וגם ביום שני יום שלישי,רביעי,והיום נעלמו עקבותיו חזרתי לארץ אני מתקשרת מהטלפון שלי כלום שעוד הייתי בשדה התקשרתי כלום מה נסגר??? מה כבר השתנה ב3 ימים? מה לעשות....

Cobe Anan

New member
אוי, אלוהים! הוא בטח מסנן אותך!

או שאולי הפלא פשוט לא עליו???

מיטללל

New member
שמעי

לפני תקופה מסוימת בחור התחיל עם חברה שלי לקח את הפלאפון שלה הם נפגשו היא חשבה שהיה מצויין למחרת? לא התקשר. גם לא אחרי זה. וגם לא אחרי. בסוף היא התקשרה. לא ענה. התעצבנה. התבאסה. התעצבה. אחרי שבוע וחצי גילתה שפשוט הפלאפון נדפק לו. והיה בתיקון.... אחרי זה הם היו יותר מחצי שנה ביחד. ונפרדו. אבל זה כבר לא משנה לא שזה מחייב משהו.. אבל מי יודע אולי הפלאפון שלו נדפק אולי קרה לו משהו בבית אולי הוא חולה אולי הקפיצו אותו לצבא אולי סתם אין לו מצב רוח ובמקומך? הייתי משאירה לו הודעה 1 ומפסיקה להתקשר זה לא מחייב חכי כמה ימים לפני שאת מתבאסת..

ת מ י מ ה

New member
איזה צחוקים.. התקשרתי ממספר אחר

והוא ענה והוא יחזור אליי עוד 10 דקות כן בטח אני לא מבינה תהיה תכלס ותגיד מה הסיפור למה להתחמק באמת שהוא כל הזמן אמר שהוא שמח לשמוע ממני ושכיף לו איתי מה נסגר.... נניח והוא יתקשר מה להגיד לו?

מיטללל

New member
מממ במקומך הייתי מתנהגת כבוגרת

ולא עונה :) וגם סוגרת את הפלאפון. אבל היי, זו אני

ככה הם!

מפגרים! זה קרה לי כל כך הרבה- שוואלה, מה את מתעצבנת? הוא פשוט אפס... וזה מזכיר לי את ההוא מ2003 "הי מאמי אני בנהיגה, כבר חוזר אלייך.." הייתי אומרת שהוא בטח מחפש חניה באלנבי אבל ראיתי אותו במועדון ככה שלא נראה לי שהוא יתקשר כבר... סתם סיפור תנחומים קטן! גוייאבה. הם חארות, ואנחנו מתות על זה.

מיטללל

New member
את באמת מאמינה בזה ?

"הם" לא ככה כמו שיש בנים שמחליטים להגיב ככה, יש גם בנות שמגיבות ככה... זה עניין של אופי. וזהו.

Angelos 1

New member
גוייבאבה יקרה

לא חובה שהבחור חרא , יש מצב אחד שלא ראיתי אתכן מעלות על הדעת (לא שאני שולל את האפשרות שהבחור חרא ) אבל אולי הוא פשוט לא יודע איך לסיים את הקשר או שהוא ביישן רוב הגברים שהכרתי , לא מודעים לזה שעדיף להגיד תאמת (גם אם היא כואבת ) הם מעדיפים להיתעלם למרות שבשנים האחרונות אני פוגש יותר ויותר גברים שכן מודעים לנושא כניראה שזה קשור לחתך הגילאים שאני מיסתובב איתו ואגב , ישנם גם נשים שמתות על גברים כאלו בוודאות

למעלה