למה??????

BettyBlue69

New member
למה??????

חצי מפרק 12 של "הכי גאים שיש" לא היה תרגום. פתאום הוא נעלם וזהו. זה ממש מעצבן!!!! וזה לא פעם ראשונה!!!!!!!!!!!

gilriv

New member
גם בYES התחילו הבעיות שלהם

לדעתי זה מרוב מלחמת בצרכנים מי יותר טוב וYES נותנת מלחמה משפרת.. את הפורמט אפילו EPG לפעמים מפסיק להתעדכן ?אם רק שיחשבו על הצופים ושיפסיקו שם לתת מתנות למצתרפים חדשים זה גורם ליס לעשות שטוית ?, ----------------------------------------------------------

yesplus

New member
מתי? זו התלונה הראשונה שאני מקבלת

אנא ציין תאריך ושעה ואבדוק זאת.

gilriv

New member
יש לפעמים בעיות עם התרגום

?, שאני מוצא את עצמי רואה סידרה בYES+ אבל בתרגום זה של סידרה בכלל אחרת -וזה קורה לעיתים תכופות עכשיו גם בטח הכותבים פה נתקלו בזה גם ?

Reutk

Active member
2/1 משעה 1:30 בערך

באמצע הפרק הכתוביות נעלמו הייתה גם תקלה שחשיכה את המסך לכמה שניות ואח"כ הכתוביות חזרו ונעלמו לסרוגין היה משעשע מאוד

Aviad1987

New member
בדרך כלל זה נפתר שמשחקים עם

השלט. מעבירים ערוץ, מחזירים. מעבירים לערבית, מחזירים, דברים כאלה. פעם בכמה זמן, לצערינו, יש תקלה גורפת בתרגום.

Reutk

Active member
עובד ביס?

הבעיה שהכתוביות לא נעלמו לחלוטין הן פשוט הופיעו כשתחשק. בדר"כ כשאחת הדמויות מנבלת את פיה (השם ירחם) זה לא מופיע בתרגום אז אולי בחלק מהקטעים המתרגם החליט שחבל אל המאמץ.

Aviad1987

New member
יונה ויזנטל, נעים מאוד. ואתה?

סתם
כן אותם דברים אמורים גם לתקלה הזאת. יכול להיות שזה לא היה מסתדר, יכול להיות שכן. אי אפשר לדעת איתם.

Reutk

Active member
טוב אז ככה

אם זה הבנאדם שאחראי על הבאת אוז למחוזות יס אז אני סוגדת לו. אבל אם זה האחד שמחליט באיזה שעות לשדר את התוכניות אז יש לי הרבה תלונות כלפיו.

Reutk

Active member
יש כבוד ליונה

שעדיין לא הבנתי מה הוא בדיוק עושה
אבל אני סוגדת לדנה! אני אוהבת את דנה! אני רוצה CSI דנה
(אם זה לא קשה
)

gilriv

New member
בטח אם ערוץ1 הם יכולים לרכוש NY

את CSI NY ?,נדמה לי שזה שלה אם רוצים הזה הרי לה יש כבר את CSI מיאמי וזירת פשע נראה לי אחרי שזה יגמר יהיה בערוץ הממלכתי את CSI נו יורק -------------------------------------------------------------------

gilriv

New member
לא -אני מדבר

גם למשל אני רואה איזה סרט !אבל יש תרגום אבל יש תרגום מסרט אחר בכלל וזה מרגיז מאוד כי אני שומע מה מדברים אבל התרגום הוא בכלל מסרט בערוצי יס לזה היתכוונתי -------------------------------------------------------------------

Reutk

Active member
את רצינית?

יש לי את זה מוקלט. אצלי היה תרגום רק לא כול הזמן מוזר

Pure M

New member
מוכר.

יש את הבעיה הזאת כל הזמן, זה נפתר בדר"כ כשמעבירים לערוץ אחד למשך עשר שניות, ואז חוזרים לערוץ שצפית בו.

למעלה