למה????????????????????????????????

למה????????????????????????????????

למה?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

InfeCtedShesek

New member
בסדר, יורש, אני אשים שאלון!@ תרגיעי

מה השעה? מה קורה? משעמם לך? מה עושה? איך קוראים לך? מאיפה את? בת כמה? בת כמה היית רוצה להיות? מה את אוהבת לעשות? מה את שונאת לעשות? את מי את שונאת? את מי את אוהבת? מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאת שומעת? איזה סוגי מוזיקה את שונאת? איזה אמנים את שונאת? איזה אמנים את אוהבת? האם את לומדת עדיין בבית ספר? היית רוצה לסיים? את עובדת? את אוהבת את הפלאפון שלך? האם היית מחליפה אותו? מה המקצוע האהוב עליך? מה המאכל האהוב עליך? האם את נמצאת הרבה במחשב? את שומעת הרבה מוזיקה? האם יש לך טלוויזיה בבית? בחדר? איזה ערוצים את אוהבת? איזה תוכניות את אוהבת? האם את צופה כל יום בטלוויזיה? האם את אוהבת לקרוא? איזה ספרים את קוראת? (סוגים) האם את קוראת מהר? איזה ספר את קוראת עכשיו? מה את מעדיפה: אוזניות או רמקולים? האם את מאומצת? מה את שונאת באנשים? מה את אוהבת באנשים? האם את מסודרת? האם את אוהבת סרטים? איזה סוגים? האם את אוהבת אומנות? האם את אוהבת מוזיקה? האם את אוהבת בעלי חיים? מה הבעל החיים האהוב עליך? האם את אוהבת עצים וצמחייה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? של איזה חברות את מתלבשת? נעליים? האם את שומרת על גיזרה? האם את קוראת לעצמך שמנה? מה צבע עניך? את אוהבת את הצבע? מה הצבע המועדף עליך? יש לך בן זוג? כמה זמן אתם ביחד? מאוהבת? בתולה? עם כמה אנשים שכבת? עם כמה אנשים התנשקת? את מעשנת? שותה משקאות חריפים? עישנת פעם סמים? האם את מבינה את הסיכון שבכל אלו? יש לך חיית מחמד? מי המורה השנואה עליך? מי המורה האהובה עליך? האם את אוהבת סמיילים? איזה במיוחד? האם את אוהבת פרחים? האם ההורים מרבים לכעוס עליך? איזה מזל את? קוראת הורוסקופים? מאמינה באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדת? איזה כתה? כמה אחים יש לך? בני כמה? דבר שעשית ואת גאה בו? משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את הולכת לישון בד"כ? היית מעורבת פעם בתאונה? היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? איזה סוג? יש רשיון? איזה טסט עברת? אוהבת לשחק? איזה סוג משחקים? אוהבת את החורף? יש פירסינג? איפה? מגדירה את עצמך כ"פריקית"? על מה את חושבת עכשיו? שימי תמונה שמסמלת את התקופה האחרונה שלך: מה השעה?

InfeCtedShesek

New member
למה?????????????????????????????

מה השעה? 10:07 מה קורה? סבבה!@ משעמם לך? דווקא לא, יש לי מלא דברים לעשות. מה עושה? כרגע שאלון שישי. איך קוראים לך? הגר מאיפה את? נילי! בת כמה? 17 בת כמה היית רוצה להיות? אולי 18, אבל זה לא באמת משנה. מה את אוהבת לעשות? שאלון שישי. מה את שונאת לעשות? לסדר את החדר את מי את שונאת? לא שונאת את מי את אוהבת? לא אוהבת
מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאת שומעת? כל מיני- זה כבר אשכרה הפך לסגנון מוזיקה. איזה סוגי מוזיקה את שונאת? לא שונאת איזה אמנים את שונאת? אני לא יכולה לסבול את סינרגיה ואת בית הבובות. איזה אמנים את אוהבת? אביה בנאיייייי האם את לומדת עדיין בבית ספר? כןכן היית רוצה לסיים? כן, אבל זה בטח יהיה מה זה לא כיף אח"כ. את עובדת? בייביסיטר את אוהבת את הפלאפון שלך? עדיין מנסה להתרגל. האם היית מחליפה אותו? כרגע לא, יש לי טאקי! מה המקצוע האהוב עליך? בבית ספר? אפשר להגיד שמוזיקה, למרות הכל. מה המאכל האהוב עליך? כולם. ביחד. האם את נמצאת הרבה במחשב? כבר לא ממש את שומעת הרבה מוזיקה? כן האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים את אוהבת? 5, 8, 24, 30, 22. איזה תוכניות את אוהבת? אולי הפעם! האם את צופה כל יום בטלוויזיה? כמעט האם את אוהבת לקרוא? כן איזה ספרים את קוראת? (סוגים) בלי סוגים, מה שנופל לי ליד ושהכריכה שלו יפה האם את קוראת מהר? ממש לא איזה ספר את קוראת עכשיו? התחלתי אתמול ואני לא זוכרת איך קוראים לו, אבל זה על תקשורים וחוצנים מה את מעדיפה: אוזניות או רמקולים? תלוי איפה.. האם את מאומצת? לא נראה לי. מה את שונאת באנשים? כשהם משקרים וכשהם לא איכפתיים מה את אוהבת באנשים? כשהן לא וכשהם כן האם את מסודרת? לא! האם את אוהבת סרטים? אני בסדר איתם איזה סוגים? קומדיות בעיקר. ודרמות האם את אוהבת אומנות? כן האם את אוהבת מוזיקה? כן האם את אוהבת בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? כלבים וסוסים האם את אוהבת עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? כן איזה? כחול? ויש לי גם ת'פלאפון יש לך אייפוד? לא של איזה חברות את מתלבשת? ורסאצ'ה, דולצ'ה וגבאנה, קלווין קליין ומייקל קורס. נעליים? גם האם את שומרת על גיזרה? חח האם את קוראת לעצמך שמנה? לפעמים מה צבע עניך? חום ירוק את אוהבת את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? ירוק יש לך בן זוג? לא. וברשותכם אדלג על השאלות הבאות. יש לך חיית מחמד? יש לי צבים מי המורה השנואה עליך? לא שונאת, אבל קצת קשה לי עם אמיר מי המורה האהובה עליך? נועם
ויוסי האם את אוהבת סמיילים? הם בסדר. איזה במיוחד? זה
האם את אוהבת פרחים? כן האם ההורים מרבים לכעוס עליך?כן.. אבל זה לא נורא. איזה מזל את? עקרב, דא קוראת הורוסקופים? כן מאמינה באסטרולוגיה? קצת שיר אהוב: לא יודעת זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אחד מכל אחד. אביתר בנאי, פינק והדג נחש לומדת? בערך איזה כתה? י"ב2 כמה אחים יש לך? 2 בני כמה? 20 ו-8 וחצי דבר שעשית ואת גאה בו? לא יודעת. משקה מועדף: לא יודעת טעם גלידה מועדף: וניל, פסיפלורה. מה את עושה כשמשעם לך? ישנה באיזו שעה את הולכת לישון בד"כ? מתי שאפשר היית מעורבת פעם בתאונה? כן :( היום המועדף בשבוע: שלישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא זוכרת משהו כזה. מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? איזה סוג? יש רשיון? לא! איזה טסט עברת? לא! אוהבת לשחק? לשחק as in act? או as in play? אני אוהבת טו פליי איזה סוג משחקים? אה, אז סתם חפרתי. טאקי, יניב אוהבת את החורף? כן יש פירסינג? לא איפה? מגדירה את עצמך כ"פריקית"? הכי פריקית בחצי הכדור הצפוני. על מה את חושבת עכשיו? על זה שפעם הייתי פריקית! שימי תמונה שמסמלת את התקופה האחרונה שלך: אין לי מה השעה? 10:18

maya metal

New member
יאללה.. עליי..

מה השעה? 12:33 מה קורה? הכל סבבה... משעמם לך? אחושרמוטע... מה עושה?עונה על השאלון, צועקת על אחי, מדברת בטלפון ויושבת. איך קוראים לך? מאיה. מאיפה את? אריאל. בת כמה? 17. בת כמה היית רוצה להיות? 18 מה את אוהבת לעשות? לישוןןן מה את שונאת לעשות? להתעורר. את מי את שונאת? אף אחד.. את מי את אוהבת? את אמא יקרה לי יקרה מה הרגש האנושי המועדף עליך? עייפות. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? עירנות? מה סוג המוזיקה שאת שומעת? רוק וכל התתי ג'אנרים שלו וקאנטרי. איזה סוגי מוזיקה את שונאת? מזרע'ית. איזה אמנים את שונאת? לא יודעת... איזה אמנים את אוהבת? אממ.. ג'וני קאש, בוב דילן נו.. הרבה.. אין צורך לחפור האם את לומדת עדיין בבית ספר? כן................................. היית רוצה לסיים? מאוד. את עובדת? לא.. אף אחד לא רוצה להעסיק אותי כי אני רוסיה מסריחה. את אוהבת את הפלאפון שלך? לא.. הוא דפוק אחושרמוטע! האם היית מחליפה אותו? אני אחליף בקרוב. מה המקצוע האהוב עליך? היסטוריה. מה המאכל האהוב עליך? פיצה. האם את נמצאת הרבה במחשב? לא ממש.. את שומעת הרבה מוזיקה? כן. האם יש לך טלוויזיה בבית? אפילו כמה... בחדר? כן. איזה ערוצים את אוהבת? הערוץ של הדי וי די... איזה תוכניות את אוהבת? בוב ספוג, האוס.. האם את צופה כל יום בטלוויזיה? לרוב.. האם את אוהבת לקרוא? כן. איזה ספרים את קוראת? (סוגים) אממ.. כל החרא ההזוי הזה.."המחברת הגדולה" "פחד ותיעוב".. כאלה.. האם את קוראת מהר? נראה לי.. אבל לא יצא לי להשוות...... איזה ספר את קוראת עכשיו? עכשיו סיימתי לקרוא את פחד ותיעוב בפעם המליון ותריסר. מה את מעדיפה: אוזניות או רמקולים? רמקולים. האם את מאומצת? כן. מה את שונאת באנשים? תכונות.... :/ מה את אוהבת באנשים? תכונות.. האם את מסודרת? לא אבל אני עובדת על זה. האם את אוהבת סרטים? כן. איזה סוגים? דרמה וקומדיות. האם את אוהבת אומנות? קולנוע וסיפרות זה לא אמנות? האם את אוהבת מוזיקה? כן.. האם את אוהבת בעלי חיים? מדי פעם. מה הבעל החיים האהוב עליך? נראה לי סוסים. האם את אוהבת עצים וצמחייה? זה נעים ככה בזוית של העין.. יש לך אמפי? אמפי תיאטרון? לא. איזה? יש לך אייפוד? לא.. של איזה חברות את מתלבשת? לא חברות.. מעצבים. נעליים? ורסצ'ה. האם את שומרת על גיזרה? לא יודעת.. בערך. האם את קוראת לעצמך שמנה? כן. ואז הולכת לשירותים להקיא. מה צבע עניך? עירוק. את אוהבת את הצבע? אני זורמת. מה הצבע המועדף עליך? סגול. יש לך בן זוג? כן. כמה זמן אתם ביחד? ככה 3 חודש.. משהו כזה. מאוהבת? זורמת.. בתולה? קדושה. עם כמה אנשים שכבת? נפתחנו...... עם כמה אנשים התנשקת? את מעשנת? כן. שותה משקאות חריפים? כן. עישנת פעם סמים? כן. האם את מבינה את הסיכון שבכל אלו? שמעתי משהו על זה.. אבל אני מחכה להוכחות.. יש לך חיית מחמד? כן. מי המורה השנואה עליך? חנה רוזן שהשטן יקח אותה! מי המורה האהובה עליך? צחי. האם את אוהבת סמיילים? אין לי משהו אישי נגדם.. איזה במיוחד? האם את אוהבת פרחים? זורמת.. האם ההורים מרבים לכעוס עליך? לא.. איזה מזל את? מאזניים. קוראת הורוסקופים? לפעמים.. מאמינה באסטרולוגיה? לא. שיר אהוב: אני לא יכולה לבחור. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אני לא יכולה לבחורררר לומדת? כן.. איזה כתה? י'ב. כמה אחים יש לך? 3 בני כמה? 19,10,24 דבר שעשית ואת גאה בו? כלום.. אני כישלון.. משקה מועדף: קפה. טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות. מה את עושה כשמשעם לך? עונה על השאלונים האלו.. באיזו שעה את הולכת לישון בד"כ? ככה חצות.. היית מעורבת פעם בתאונה? אני תאונה! היום המועדף בשבוע: חמישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יודעת.. מה משמח אותך? סופי שבוע. מה מעציב אותך? יום ראשון. מה מכעיס אותך? חנה רוזן ששלחה לי מכתב שאומר שאני גם לא מגיעה לשיעורים וגם מפריעה למהלכם! לא הגיוני בעליל!!! מה מרגיע אותך? בולי. איזה סוג? האורגינל.. יש רשיון? רישיון להרוג.. איזה טסט עברת? 1956 אוהבת לשחק? במה? איזה סוג משחקים? פרקופה או איך שלא מאייתים את זה כי אני ואשד תמיד מנצחים!!!!!! אוהבת את החורף?כן. יש פירסינג? יש.. איפה? יש לי.. באף.. ובאוזן... ו..בטבור. מגדירה את עצמך כ"פריקית"? אני לא פריקית אני מאיה.. על מה את חושבת עכשיו? על איזה משפט מצחיק זה.. שימי תמונה שמסמלת את התקופה האחרונה שלך: לא רוצה. מה השעה? 12:49 תודה ולהתראות.

תודה הגר חסכת לי כדור הרגעה אחד!

מה השעה? 14:02 מה קורה? מצויין! משעמם לך? לא מה עושה?עונה על השאלון איך קוראים לך?יורש? מאיפה את?מריאל בת כמה?20.5 בת כמה היית רוצה להיות?20.5 מה את אוהבת לעשות? המוןןןן מה את שונאת לעשות? להשתעמם את מי את שונאת? אף אחד אני בן אדם אוהב את מי את אוהבת? את עצמי מה הרגש האנושי המועדף עליך?שמחה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? פסימיות מה סוג המוזיקה שאת שומעת? רוק, עברי גלגלציות כזה איזה סוגי מוזיקה את שונאת? מזרחית דיכי איזה אמנים את שונאת? טיפקס, מי הטמבל שבחר בהם לארוויזיון?! איזה אמנים את אוהבת?עברי לידר, סנרגיה, ברי , דנה עדיני.. האם את לומדת עדיין בבית ספר? סוג של היית רוצה לסיים?לא ! כיף לי!! את עובדת? לא!!! אני צריכה עבודה!!! את אוהבת את הפלאפון שלך? מחבבת האם היית מחליפה אותו? כן מה המקצוע האהוב עליך? מתמטיקה מה המאכל האהוב עליך? שניצל האם את נמצאת הרבה במחשב?משתדלת שלא את שומעת הרבה מוזיקה?מאוד האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? בקרוב איזה ערוצים את אוהבת?24,5 השיר שלנו!!! איזה תוכניות את אוהבת? השיר שלנו!! האם את צופה כל יום בטלוויזיה? בשיר שלנו!!! האם את אוהבת לקרוא? כן איזה ספרים את קוראת? (סוגים) כלמיני בעיקר מתח האם את קוראת מהר? לא אוהבת איזה ספר את קוראת עכשיו? "למה גברים אוהבים נשים ביצ'יות" מה את מעדיפה: אוזניות או רמקולים? תלוי בסיטואציה.. אני לא אשב כמו איזה ערסית או לא יודעת מה באמצע אוטובוס עם רמקולים! האם את מאומצת? חחח ההורים שלי היו שמחים ! מה את שונאת באנשים? יבשושיות פסימיות וצביעות למרות שלפעמים גם לי לצערי יוצא להיות צבועה מה את אוהבת באנשים? שמחת חיים, אנשים שיודעים לצחוק האם את מסודרת? יענו חתן? האם את אוהבת סרטים? כן אבל לא תסרטים שאני נכנסת אליהם. איזה סוגים? מתח, אימה, קומדיה האם את אוהבת אומנות? כן האם את אוהבת מוזיקה? מאוד האם את אוהבת בעלי חיים? שונשונה שלי מה הבעל החיים האהוב עליך? שונשונה שלי האם את אוהבת עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? אבא גנב לי אותו איזה? לא יודעת יש לך אייפוד? לא של איזה חברות את מתלבשת? עזבו אותי נעליים? עזבו אותי האם את שומרת על גיזרה?השאלה איזה גזרה האם את קוראת לעצמך שמנה? חחחחחחחחחחחח מה צבע עניך? חמחם דבש עם נגיעות אפור של יום חורפי סוער במגע חושני של ברקים רועמים את אוהבת את הצבע? רגילה מה הצבע המועדף עליך? אדום לאחרונה יש לך בן זוג? סוג של כמה זמן אתם ביחד?פחות או יותר מאוהבת?לא בתולה?חחח עם כמה אנשים שכבת?רוצים לבדוק את גודל החור וזהו? עם כמה אנשים התנשקת?מי סופר??? חח אני! את מעשנת? כן שותה משקאות חריפים?כן עישנת פעם סמים?חחחחח האם את מבינה את הסיכון שבכל אלו?וודאי יש לך חיית מחמד? שונשונה שלי מי המורה השנואה עליך? לא שונאת מי המורה האהובה עליך? המורה שלי לג"ג מהמכינה האם את אוהבת סמיילים? :) איזה במיוחד? :) האם את אוהבת פרחים?כן האם ההורים מרבים לכעוס עליך?חופשי איזה מזל את?סרטנית לוהטת קוראת הורוסקופים?כשמזדמן לידי אני חוטפת מבט מאמינה באסטרולוגיה?כשזה נכון ;) שיר אהוב:Anouk - Nobody's wife זמר/ זמרת/ להקה אהובה:כל מיני.. בעיקר עברי לידר ונוער שוליים לאחרונה לומדת?כן איזה כתה?מכינה כמה אחים יש לך?1 כפרה עליו בני כמה?17.5 דבר שעשית ואת גאה בו? הרבה.. אני מלאך משקה מועדף:סקס און דה ביץ' טעם גלידה מועדף:שוקובו מה את עושה כשמשעם לך?משתעממת?! באיזו שעה את הולכת לישון בד"כ?3-4 לפנות בוקר היית מעורבת פעם בתאונה?חס וחל! טפו טפו טפו! הגר מזה השאלון הזה! תאונות זה מה שאת מאחלת?!??! היום המועדף בשבוע:שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?שמישהו שממש אהבתי נישק אותי בהפתעה גמורה מה משמח אותך?שמחה מה מעציב אותך?עצב מה מכעיס אותך?לריב עם אמא שלי מה מרגיע אותך?לריב עם אבא שלי ;) איזה סוג?אה? יש רשיון?כן איזה טסט עברת?4 אוהבת לשחק?במה? איזה סוג משחקים?באבלס! ופוקר ערום כשאני הצופה בחבורת גברברים שרירים :) אוהבת את החורף?סבבה אבל השנה היה זוועה יש פירסינג?נזם איפה?באף כאילו דה מגדירה את עצמך כ"פריקית"?אני פריקית בצורה שלי על מה את חושבת עכשיו?על כמה זמן אני הולכת לישון עכשיו שימי תמונה שמסמלת את התקופה האחרונה שלך:עזבו מה השעה?14:18

למעלה