למה?

למה?

מבקשת לדעת למה אני חשה רק בדברים קשים שעומדים לקרות. .ולא בדברים טובים פעמים רבות גרשתי את המחשבות הרעות אך זה חוזר אני חשה הרגשה רעה או מתעוררת בלילה כך בלי סיבה וקורה דבר מה לא חלילה אסון אך לא חיובי. למשל פעם עבדתי באזשהו מפעל. מידי פעם הרגשתי סחרחורות הרצפה מתחתי כאילו נפתחת לא יציבה כך זה נמשך כ3 שבועות ואז המנהל קרה לי ומסר לי מכתב פיטורין. ועוד כול מיני מקרים כאלה.מחכה לתשןובה

החיים כיצירה

יצירה יצירה יצירה כל שאת יוצרת הוא שבא לך ונקרה על דרכך על כן עליך להתחבר לחשיבה אחרת ולוותר על פחדים...וזאת באם את מעוניינת בתוצאות אחרות מאלה שאת חווה (שלושה שבועות הם זמן די ארוך)

תודה על

תגובתך אני רוחנית ודי אופטימית יעידו אחרים איזה מוסר עבודה גבוה יש לי. למרות השכלתי [גננת] עבדתי בכול מימי מקומות שלא דרשו השכלה מנמלית .לא תמיד נכון הוא שמה שקורה זה מה שיצרניו יש נסבות וכול מימי סטואציות די רחבות שלא הזמן להכנס אלהם בחט יבוא הזמן המתאים ושוב תודה אלמוגית1

neophile

New member
ability to respond

מה שדויד אומר זה שאם לא תקחי אחריות על כל מה שקורה לך בחיים , דברים ימשיכו לקרות "אין מה לעשות" ולא יהיה את מי להאשים חוץ מעצמך ובאמת שאין שום טעם באשמה לכן הנוסחא הפשוטה אומרת שלקיחת אחריות היא שלב בדרך לסליחה עצמית ולפיתרון למצבך הנוכחי. Responsebility is ability to respond

למעלה