למודי מנהל עסקים בקנדה וארהב

efran

New member
למודי מנהל עסקים בקנדה וארהב

שלום לכולם אני מעוניין לדבר עם משהו שלומד בקנדה או בארהב מנהל עסקים רצוי באוניברסיטה או קולג שמוכרים ע"י המדינה בה הוא או היא לומדים אני כבר בברורים של שנה וחצי בנושא והספקתי ליצבור כבר די הרבה חומר וכו אבל כמו שאמא אומרת אין חכם כבעל ניסיון אני מדבר על לימודים לתואר ראשון בבקשה לחזור אלי ל: [email protected] אני רק יכול להגיד שמי שיצליח לעזור לי יבוא על שכרו תודה מראש אפרן אפשטיין

maayan5

New member
תשובה אישית

שלום לך בחור חתיך שכמוך... אשמח לעזור לך גם בנושאים יותר גופניים אם אתה מבין למה אני מתכוונת... אבל המחיר שלי די גבוה....

efran

New member
חוש הומור מפותח..

למה בכל מקום אפילו במקומות שיש פרחים יפים חייבים להופיע גם קוצים טורדניים? |אני ממש נעלב מהזילזול שלך באינטיליגנציה שלי תנסי משהו יותר מיתחכם והפעם תשקיעי קצת יותר זמן בעיניים השם אני לא חושב שזה חכם או שפשוט נשאל את חבר שלך מה הוא אומר .טוב? ואם את מי שאני חושב שאת אז אני הייתי מעדיף להישאר בארץ מאשר לסיים עם בחורה כמוך אבל קחי הכל בקלות.טוב? ובעיניין המחיר אני גובה המון על הדברים שאני נותן ככה זה שיודעים מה אתה שווה!!!!!!!! יאללה מותק תני לי לקבל קצת מידע מאנשים נדבר במייל

WC

New member
כעקרון

שירשורי התקטשויות ימחקו. אבל זה נשאר בגלל שזה נותן לפורום פן ג'מעתי בו האסלה חופצת. ישר כח. WC תפוס

efran

New member
בשביל זה הערתם אותי???

שוקי ותוכי אחרי שהערתם אותי באמצע הלילה החלטתי לבדוק מה כל כך נורא בהודעה שלי כי אחרי הכל לא רציתי להעליב את המעיין שאליה התכוונתי אבל נזכרתי
שסה"כ כאן מדובר במעיין אחרת(תוכי) שאוכלת קצת סרטים כרגיל אבל נראה לי שזה קצת להחמיא לעצמכם לחשוב שהייתי עונה לכם כאן בכל אופן שוקי יקר טוב לראות שאתה חי ועדיין זוכר את מספר הטלפון אתה מוזמן להישתמש בו קצת יותר . תנו חיוך הכל לטובה|
|

למעלה