למוזס וויסקי בר מסעדה באילת דרושים:

• פותח הנושא GHSI
  • פורסם בתאריך

GHSI

New member
למוזס וויסקי בר מסעדה באילת דרושים:

ברמנים מקצועיים שמבינים דרכם בוויסקי :) מלצריות. ואגב...מי שמגיע לאילת חובה לבקר. 50 סוגים של וויסקי! לפרטים נוספים 0507443399

rustynail

New member
נראה לי אני עברתי 50...

בכל אופן הוא מדבר על בר מסעדה אז לא נראה לי 50 משהו מיוחד

GHSI

New member
הנה הרשימה-אל תשכחו שמדובר באילת חברים...

וויסקי אירי ג'יימסון ג'יימסון 12 ג'יימסון גולד בושמילס בלאק בוש וויסקי סקוטי בלנדד גרנטס גרנטס שרי קסק גרנטס אייל קסק בלנטיינס בלנטיינס 12 פיור מאלט ג'וני אדום ג'וני שחור ג'וני זהב ג'וני כחול דיוארס ג'י אנד בי שיבס ריגל 12 שיבס ריגל 18 שיבס רויאל סלוט סינגל ופיור מאלט בלוויני 12 דאבל ווד ג'וני ירוק בושמילס מאלט 10 שנים לפרויאג 10 סקאפה 12 גלן ליווט 12 מקאלן 12 גלן פידיך 12 גלן פידיך 15 גלן פידיך 18 גלן פידיך 21 גלן פידיך 30 גלן פידיך קוראן ריזרבד היילנד פארק 12 לגבולין 16 קרנגמור טאליסקר רויאל לוכנאגר 12 ארדברג 10 גלנמורנג'י10 גלנמורנג'י פורט ווד גלנמורנג'י מדרייה ווד גלנמורנג'י שרי ווד גלנמורנג'י בורגמנדי אייל אוף ג'ורה קאול איילה וויסקי אמריקאי ג'ק דניאל ג'ק דניאל סילבר סלקט ג'נטלמן ג'ק פור רוזס ג'ים בים לבן ג'ים בים שחור ווילד טרקי וויסקי קנדי קנדיאן קלאב

rustynail

New member
סה"כ רשימה טובה וסטנדרטית למעט מספר מצומצם

סטנדרט זה לא רע! בלנטיין 12 פיור מאלט - יופי! סקאפה 12? בספק אולי התכוונת 14? אין להשיג בעולם את ה12 כמעט אולי קנית סטוק ישן של מישהו ואז הרווחת! בכל אופן אם כבר משקיעים בבר וויסקי אפשר לצאת מהמסגרת ולקנות דברים שאין בארץ או לבדוק עם חברות אחרות שמיבאות וויסקי לא סטנדרטי כמו הכרם ורביעיית הוויסקי שלה(בנהייבן,טוברמורי..) או הייבוא החדש של ברוכלאדי בפיניש של כרמל! אני לא בקיא באילת ובברים שלה בכל אופן הרבה בהצלחה מבחר גדול ויפה!

tom127

New member
סקאפה 12

יש מצב שאני יכול להשיג אחד.מעוניין?כמה היית מוכן לשים עליו?

rustynail

New member
לא מעוניין תודה

אבל חנויות שמחזיקות מוכרות ב40 פאונד... אין לו ביקוש גדול כרגע, לאספנים וחובבי סקאפה בלבד מכיוון שמוכרים את ה14 באופן קבוע אולי מדי פעם יספקו את ה12 לחנויות מתמחות....

למעלה