למוטי

למוטי

אני ושאר חברי הפורום (נראה לי) נשמח שתארגן מפגש פורום אנא עשה זו בזמן הקרוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב אני אשמח מאוד אם תעשה את המפגש בהרצליה/רעננה!

motib4

New member
הרעיון עלה כבר כמה פעמים...

אם בפורום ואם בצ´אטים מאורגנים. אני בכל אופן חושב שעוד קצת גיבוש לא יזיק...

Alexis14

New member
אני בעד באילת! כי שם בחיים לא יהיה

פיגוע! סתם, נראה לכם? זה ממש דפוק שכל אחד מציע את המקום הכי קרוב לבית שלו! אז אני בעד תל-אביב למרות שגם לי ממש לא נוח לבוא (אני גרה ליד ירושלים) ולא בטוח שאני אבוא! אבל תל-אביב זה מרכז וככה הכי נוח! ובקשר לשאר הפרטים- אפשר לייעץ לו אבל את ההחלטה הסופית מוטי צריך לעשות

אמממ...

למרות שיש לי סבא וסבתא במודיעין ודודה במכבים אני אישית מעדיף עיר מרכזית... רעננה ממש מצוין לי... ת"א לא כל כך... לא יודע מה איתכם...

OLSEN GIRL

New member
כן אבל...

זה יחסית רחוק מ ת"א ולא נראה לי שיסכימו שאני יסע לשם

OLSEN GIRL

New member
זה לא משנה...

עיר גדולה או מושב קטן בכל מקום יכול ליהיות פיגוע

AM16

New member
מה זאת אומרת?

בטח תל-אביב אני גר שעה משם ואני אומר תל-אביב למה? מרכז הארץ, קל להגיע לשם (אוטובוסים,רכבות) ואיזה פיגוע שום מקום לא בטוח

למה שניתפוצץ בתל אביב../images/Emo35.gifזה לא ירושל

המשך.. של הכתותרת -->ירושלים. בכל מקום אפשר להתפוצץ חבל שצריך בכלל לדבר על זה עם המצב של היום
אני חושבת שלכולם יהיה יוותר נוח להגיע למרכז גם רוב ההורים עובדים בתל אביב ואפשר להסיע בדרך, אני כבר עולה ליא´ אין לי בעיה לנסוע למקום אחר אבל אני אומרת לטובתכם תל אביב זה עדיף. נ.ב מי גר כאן בתל אביב
יכול להמליץ על מקומות טובים פארקים נחמדים וכאלו אני גרה חחחח אבל אולי יש עוד אנשים
אבל מוטי צודק צריך עוד להתגבש קצת הפורום הזה לא הרבה זמן, עוד קצת גיבוש
ובצדק.

RinRan

New member
אני גרה בת"א (וגם את נועה... ד"א)

חחחחחח......... בכל מקרה- בפארק הירקון עוד לא היה אפילו פיגוע אחד! תמיד עושים שם פיקניקים ומנגלים וכאלה... יש את מועדון פסק זמן אבל הוא בהרצליה... וגם לא נראה לי שאפשר לשכור אותו... אממממממ.......... האמת היא שלדעתי דווקא לא כדאי לעשות מפגש פורום- יש בין חלק מאיתנו הפרשי גילאים מאד גדולים! אחד בן 19 ואחת בת 12........................ אבל איך שאתם רוצים........

omer wild

New member
בחיים לא נחליט ככה כל מקום !!!!

צריך להחליט על משהו...ןלא בכל מקום יהיה נוח לכולם !

alona11

New member
אולי באשדוד?

יש שם באולינג נוכל הפגש בבאולינג? עוד הצעה: שניפגש לפי אזורים למשל כל מי שגל באזור הדרום יש פגש במקום אחד כל מי שגר בצפון יפגש במקום אחד וכו´

אבל אתם לא בסדר

זה צריך להיות במקופ שלכולם ירשו ויהיה נוח להגיע אי אפשר לקבוע מקום רק בגלל שלמישהו זה יותר נוח ומה עם האחרים? תתחשבו קצת נגיד אני מבת ים לאשדוד לא נראה סביר צריך מקום מרכזי כמו שאמרו ולא לחשוב רק על עצמכם

שכל אחד

יגיד מאיפה הוא וננסה למצוא מקום באמצע ומקסימום חלק לא יגיעו לא נורא לפי דעתי המקום הכי טוב הוא איפשהו בתל אביב אבל לא משנה אני מהרצליה אין לי בעיה להגיע לתל אביב

keds

New member
בגלל זה אני חושבת על-

שככדי שנעשה לפחות בין שני מפגשים לשלושה מפגשים. למה אני חושבת ככה בגלל... שככה כל אחד יוכל הלגיע למקום שקרוב אליו הביתה, נגיד המפגש הראשון יהיה בת"א אז מי שקרוב לת"א ויוכל הלגיע שיבוא. וככה לפחות עוד שני מפגשים או עוד מפגש אחד. ושכל אחד יוכל להגיע למקום שקרוב אליו! רעיון טוב לא!? מחכה לתגובות!!!!!!

keds

New member
אני חושבת שאפשר נועה ב-

ירקון!!! -לא היייתי פה מלא זמן!!!-

הרעיון מקסים בעיני אבל

זה קשה כי יש חלק מהצפון חלק מהדרום וחלק מהמרכז, זה קשה. עצה שלי שנכתוב כל אחד את העיר/יישוב/(קיבוץ)ונוכל למצוא מקום. מקובל עליכם? תגובות בבקשה...

למעלה