למוטי

foxgirly

New member
למוטי

היי באתי מהאתר שלך אמרת שאתה עובד על אתר חדש אבל זה רשום כבר משהו כמו חצי שנה אם לא יותר מתי תשים את האתר החדש?

ח ו ס ה

New member
כן! גם אני כבר משתגעת!!!

אין שופ אתר נורמלי אחד של התאומות! אתה לא מבין שכולם מחכים לך מוטי?!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif.........../images/Emo26.gif

מוטי לא בונה את האתר לבד, הוא בונה אותו עם עוד 3 ילדים וכשהאתר יהיה מוכן, הם הבטיחו שהפורום יהיה הראשון לדעת על זה. אל תציקו להם
תנו להם לבנות את האתר בקצב שלהם

../images/Emo123.gifחוסה...

תפסיקי כבר להיות כ"כ לא נחמדה לאנשים כל הזמן
זה כבר נמאס....
קודם באת ואמרת שזה פורום מסריח(ואגב זה אחלה
פורום עם אחלה של אנשים)
ואחר כך שאומרים לך שלא תכתבי עם זה כ"כ מסריח את שוב מתקיפה.. ואז סתם נטפלת לאנשים שלא עשו לך כלום...מה את רוצה?
ולגבי מוטי..זה האתר שלו וזכותו לעשות מה שבא לו ולעדכן מתי שבא לו

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה אם לא בא לה לסתום

motib4

New member
אני לא חייב לך שומדבר. ../images/Emo29.gif

ואני לא חייב לאף אחד כאן משו בנוגע לאתר הזה. אני אפתח את האתר בקצב שלי. לא לפי לוח הזמנים שלכם. אתם יכולים להשתגע כמה שאתם רק רוצים. זו לא הבעיה שלי, של דנה או של הדס שבונות איתי את האתר. אנחנו בונים את האתר בשביל הכיף שלנו, אתם אתם מתעקשים להרוס אותו, אפשר לוותר על כל הרעיון אפילו אם נשארו רק 6 עמודים להכין. ואני לא רוצה לראות פה עוד הודעה אחת בקשר לאתר הזה כאן. אוקיי? מתי שהוא יהיה מוכן- אתם הראשונים שתדעו. די.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

קאנט ווייט פור איט

Nick Master

New member
אגב אנשים...

מי שרוצה לבנות אתר ולא יודע, יכול לפנות אלי במסרים אני יעזור לו\לה.

למעלה