למוכשרים שביננו...
כוכבים נולדים

למוכשרים שביננו...../images/Emo41.gif כוכבים נולדים

לכל המוכשרים שבפורום, אם אתם מקובלים או לא, זה לא ממש משנה...
מה הכישרון שלכם?
האם אתם רוקדים ריקודים סלונים? אם כן כמה זמן.
מה התחביבים שלכם?
האם הופעתם פעם איפשהו? טוב לגביי אני אומרת... אני הכישרונות שלי רבים אבל הכי גדול זה שירה, ריקוד, וכתיבת סיפורים. התחביבים שלי זה להיות מול המחשב כל היום וגם לבלות וגם כשמשעמם- לכתוב סיפורים ממש יפים ...כמובן גם לשיר ולרקוד... והאם הופעתי... כן, הרבה פעמים,וגם בטלויזיה.

gloom

New member
אני משועמם../images/Emo66.gif

הכישרון שלי: לשרוף דברים ואוריגאמי והנהלת חשבונות (ככה זה כשמהמרים כבדים) לירקוד: חה הצחקת אותי, אני ולרקוד זה שתי הפכים שונים לגמרי התחביב: לשרוף דברים, לרבוץ מול המחשב, לרבוץ מול הטלוויזיה כשהיא על מיוט לשמוע מוזיקה בו זמנית ואז אני אומר "DAMN DIBOV" ודברים שהצנזורה אוסרת האם הופעתי:לא

אם אתה כזה- אתה סתם אחד...

אם אתה כזה, אתה לא נראה לי מיוחד
ולא שווה, אפילו לאנשים סנובים ומפלצות כמו אלכס
יש יותר חיים ממה שיש לך. אני מתכוונת שהסנוב לפחות בקטע של ריקודים סלונים 10 שנים, ואתה מאלה שסתם יושבים מול המחשב
משועממים כל היום, לא מעניין. אני לא אומרת שאלכס איך לומר...נורמלי
, אבל לפחות לו יש כישרון.

gloom

New member
את רוצה לרדת עלי../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

לא הבנתי את הקטע שלך
את בעד אלכס או נגדו ומה הקטע של הריקודים סלוניים
ואם את רוצה לרדת עלי אז לפחות תעשי את זה טוב כי ילדה כמוך שלא מובנת אז שתסתום את הפה

../images/Emo11.gifרק שלא תבין לא נכון...

זה לא שאני מנסה לרדת עליך
, ולא שאני בעד אלכס,
פשוט אני רגילה לכל העיניין הזה של מופעים
, ריקודים, שירים
, טלויזיה
, אז פשוט קשה לי להבין מישהו שהוא לא כמוני
, ואלכס רק אמרתי שהוא רוקד ריקודים סלונים
, ואני רק בעד הריקודים
, זה פשוט משהו יפה ואני שנה הבאה גם מתחילה ללמוד ריקודים סלונים
, וזה לא קשור שאני "בעד אלכס". כי בעצם אני ממש לא, ואני גם לא נגדו.. כאילו זה הוא נגדי אבל אני לא בעדו.

°bubels°

New member
שלי... אני ממש משועממת!!

כישרון- ממממ... אני אוהבת לשיר אני שרתי באילת המון פעמים וגם בארה"ב במופעים מאוד יפים כמו טקס הפרחים( כל מיני דברים על פרחים)...
ריקודים סלונים- אני רוקדת רק חצי שנה...
התחביבים שלי- לשיר, לרקוד, לראות טלויזיה ללכת לקניון לטייל בקיצור לעשות כייף חיים משוגעים!! אבל במיוחד לשיר..!!
האם הופעתי- כן... הופעתי ממש הרבה פעמים למשל מחר יש לי הופעה בשמונה וחצי בבוקר אני צריכה להיות מאופרת (כרגיל) אמרו לנו שאנחנו צריכים להיות "פגאז" כל הזמן צועקים עלינו עם אנחנו טועים ברגל או התחלנו לשיר במילה לא נכונה או שרנו צליל לא שייך ועוד... אבל הופעתי גם שהייתי תינוקת הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה זמן!!!!

דיתוּש

New member
גם אני משועממת אז יאללה

אני טורחת להגיב לך רק בגלל שמשעמם לי עכשיו. אם את שואלת אותי, הדברים שכתבת ל gloom אלה הדברים הכי סנוביים ומתנשאים ששמעתי בחיים שלי.
הכישרון שלי-לרצוח בלי להשאיר עקבות ולכתוב (שירים בעיקר).
לא רוקדת ריקודים סלוניים, מה זה אמור להביע? רחמנא ליצלן.
תחביבים-לכתוב, לנגן (על אורגן), לכתוב, לגלוש באינטרנט ולהתווכח.
לא לא הופעתי בשומקום. חוץ מאותה פעם שניגנתי מול קהל של 100 אנשים נגיד, ועוד פעם שהופעתי מול קהל של 250 אנשים בערך (אבל רק לכמה דקות, ניגנתי איזה קטע קצר) ולי מחאו כפיים הכי חזק
וזהו בעצם. נ.ב. כדבריו של מיקי בוגנים-טוב שלא התלהבת!!!

אהבתי..../images/Emo8.gif

אהבתי את המפשט שלך על מיקי בוגנים.. :) אולי תעזרו לי למצוא משפט חמוד? אני ממש נואשת.. תודה מראש.
חתולה סיאמית.. מיאו!

את יכולה לא לדאוד...

את יכולה לא לדאוג, אני רק מופיעה כמעט כל חודש מול איזה 500 איש וגם בבית ספר שזה 1300 איש...

p r u d e n s

New member
הממ../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

הכישרון שלי הוא כתיבה. בהחלט.
לא, אני לא יודעת לרקוד בכלל...
לא הופעתי אף פעם, אין דבר כזה "הופעת סופרים".ת (לצערי)

צליללל

New member
אני חדשה פה.. היי גם אני רוצה

לענות על זה.. * הכישרון שלי זה.. לא יודעת! * ריקודים סלונים לא אני לא יודעת ואני רוצה ללמוד אבל אין לי איפה *תחביבים-מסיבות, חברים, להנות, קפוארה, אקסטרים ו... אייסיקיו! *והופעתי פעם? כן אבל לא במשהו רציני

מגניב, הכישרון שלי הוא ריקוד אבל גם

אבל גם כתיבה, כמו שאמרתי אני כותבת ספרים, כמובן אני גם מציירת מדהים ושרה מעולה עובדה שאני מפורסמת על כל בית ספר. כמובן אני שרה לכל העיר שלי וגם עוד מעט אני מופיעה בטלויזיה.

למעלה