למומחים איך מייצאים לארה"ב?

taly0s

New member
למומחים איך מייצאים לארה"ב?

אני עוסקת בעיצוב תכשיטים וחברה שלי הצליחה למכור בארה"ב בדוכן. בהמשך לשאלה של ארנוןעל אף היותו עוסק בתחום לגמרי אחר הרי גם לי יש בעיה דומה . המוצר שלי לא צריך תקן ועל כן יש לי לפי הבנתי 2 בעיות עיקריות. 1 - איזו ויזה אצטרך אם ארצה לטוס ולעבור בין חנויות ולמכור? אני יודעת ששיווקית זה הכי פרימיטיבי אבל בתחום שלי ככה זה עובד, וכל מה שאני צריכה לדעת זה איזה סוג של ויזה אני צריכה כי שמעתי שב L.A ושאר מקומות בארה"ב יש מעצרים של ישראלים. 2 - חוזה, בכל זאת אני מניחה שיש חוזה מסויים שידרשו בעלי עסקים. ושאלתי היא האם יש חוזים מוכנים שאפשר לקנות כמו חוזים של דירות שקונים בארץ, מכל מקום כל פיסת מידע מאוד תעזור כמו אתרים או איזה סוג של עורכי דין עלי לחפש והאם הם בארץ או בחול.

סקיפר1

New member
אין תקינה אבל יש מכסים - לבדוק עם

עמיל מכס מקומי. אני לא בקיא בתכשיטים, אבל אפשר לבדוק אם לא נדרשת תקינה או אישור מעבדה מוסמכת, על תכולת הייבוא של תכשיטי זהב וכסף לארה"ב. לא שמעתי שעצרו אנשי עסקים ישראליים שהגיעו לפגישות עסקים. אם תגיעי עם ערימת תכשיטים למכירה יעצרו אותך. אין חוזים מוכנים, גם בארץ אין כאלו (חוץ מדירות), כל חוזה נתפר לפי העיסקה הספציפית. עורכי דין - תלוי היכן את מנהלת את עסקייך. צריך עורכי דין שמכירים את החוקים בישראל ובארה"ב. שיהיה בהצלחה. רון

nirdagan

New member
בענין החוזים בארה"ב

יש שם חמישים מדינות עם חוקים שונים. נראה לי שחייבים ייעוץ של מומחה בענין.

taly0s

New member
תודה על המידע, האם אתה מכיר אתר..

תודה על המידע, האם אתה מכיר אתרי אינטרנט או באיזה כיוון להתחיל לחפש מידע , אילו מילות ומושגי חיפוש להתחיל לחפש באינטרנט מאוד יעזור. בתודה טלי

taly0s

New member
תודה על המידע, האם אתה יכול להפנות

תודה על המידע, האם אתה יכול להפנות אותי לאתרי אינטרנט או להמליץ לי על כיווני חיפוש כמו אלו מילים ומושגים מקצועיים עלי להריץ במנועי החיפוש השונים בכדי שבאמת אוכל לדלות מהרשת יותר מידע בנושאים של: עמילות מכס ותקנונים של אילו מוצרים מצריכים אישורי כניסה לארהב וגם בנושא עורכי הדין לצורך חוזה, כל הפניה לפוטלים ואתרים בנושא תעזור לי מאוד. בתודה טלי

מאמן1

New member
עצמאי לא זקוק לגרין כארד

כך שמכירות מדלת לדלת זו דרך אפשרית מאוד. הבעיה באמת תתחיל כאשר תרצי לשווק ולענות להזמנות שמן הסתם יהיו. הלקוחות יזדקקו לחשבונית מס מסודרת ואת לרישום כיצואן. ניתן לשלוח בדואר חבילות, בעיקר פריטים קטנים, אך צריך לבדוק את המשמעות מבחינת הביטוח. ויזת תייר תקפה רק לזמן מוגבל לאחר מכן - צריך לטפל בנושא ומומלץ בדרך חוקית. זרים שנעצרים, גם ישראלים, זה רק כשעברו על החוק.

כיצד מיצאים לארה"ב

טלי שלום, מכיוון שהרשות לעסקים קטנים לא תוכל לגזור קופון מבעיתך,הם לא טרחו לעזור לך, לישראל יש מכון ששמו- מכון היצוא-, שם ידריכו אותך צעד אחר צעד ואף ידריכו אותך, כל שעליך לעשות זה לצלצל אליהם. בהצלחה

פותר יקר

הרשות לעסקים אינה גוזרת קופון משום אדם\גוף. רק חוצפתך עולה על בורותך אז כדאי שתבקר באתר הרשות ותלמד קצת על מטרות הרשות, מקורות תקציביה ובעיקר על היותה מלכ"ר. אני מבין את הנימה בשל ההודעה שקיבלת לאחר המחיקה של הפרסום החוזר ונשנה של עסקך אך לצערי, הפורום אינו המקום הנכון לעשות זאת. אשמח אם תשתלב כחבר פעיל ותורם בנימה חיובית לפורום. וכלל חשוב לחיים, אם בכוונתך להתארח בבית של מישהו רצוי שלא תירק על הרצפה.

מחק את תגובתך לאלתר

אני לא מתארח בביתך ואתה עדיין עובד מדינה, השבוע בביקורי ברחוב מזא"ה אשמח לשמוע עוד על בורתי במשרדך... הורד את תגובתך לאלתר

יקירי

א. אתה חבר\אורח בפורום יזמות וניהול עסק המופעל בשיתוף ומנוהל ע"י הרשות לעסקים קטנים ובינוניים. ב. אתה ממשיך להפגין בורות במנהלות ומשרדים כמו בנושאי תקצוב וקופונים, אשמח להסביר לך בהזדמנות באופן אישי עד כמה האיום המרומז (או שמה המפורש?) שלך ממש לא רלבנטי. ג. שוב, אם תרצה להמשיך להיות חבר תורם ולא מפרסם בפורום- נשמח. אם תמשיך בנימה המאיימת\עוקצת ו\או תמשיך בפרסום עצמי לא תהיה פה כלל.

פותר יקר באמת

מתי תפתור אותנו מהתנהגותך היהירה? אולי חלק מהפתרון הוא הזרקת חידקי אינטלגנציה לראשך (אם אכן קיים דבר כזה). בכל אופן - פורום זה תורם לא מעט לקהל משתמשים רחב - אז בבקשה הנח לנו.

oh yes

New member
למה שלא תעשי את הדבר הפשוט ביותר?

היות ומדובר במדינה זרה, גשי לנציגות של אותה מדינה. את לא חייבת להזדהות (תכיני לך כרטיס ביקור בדוי, אם זה ממש מטריד אותך), ובקשי לשוחח עם הנספח המסחרי או אחד מעוזריו. ארה"ב מאוד מסודרת (מאוד!). יש ספרות עניפה, מדריכים מכל סוג שהוא וכתובות לאן ולמי לפנות. אני מציע לך להכנס לספריה של השגרירות (אחרי שביקרת במכון היצוא - בית התעשינים, שמולו יש פלאפל מצוין להפסקת הצהריים שלך - "על הדרך"), לבקש את התומס רג´יסטר (או משהו דומה) ולחפש יבואנים של תכשיטים. צרי קשר עם אחד או שנים ולמדי מהם. בקשי מהם מכתב הזמנה לפגישה (או נסחי את התכתובת שלך כך שישתמע שאת נוסעת לפגוש אותם וסעי עם המכתב ועם מרכולתך. פגשי אותם או לכי בין החנויות - זה עניין שלך. בהצלחה.

taly0s

New member
תודה על הטיפ נתת לי כיוון

תודה על הטיפ בכלל לא חשבתי לגשת למכון היצוא. אם תזכר בעוד משהו מועיל אנה שלח מייל בתודה טלי וענף התכשיטנות

למעלה