למומחים

r-o-y

New member
למומחים

מה ההמלצה שנפטון יושב 90 שמש(בעקרב) בטרנזיט?

לדחות החלטות בתחום המקצועי

מצד אחד, להבין שאתה לא במיטבך מבחינה מעשית - ולקבל את זה, לפנות יותר מקום לשטח הרגשי בחייך - אבל במקביל גם לא להתחייב כעת לשום מערכת יחסים, שכן זו עלולה להיות כרגע בעייתית במיוחד ותפגיש אותך עם הבילבול הפנימי שלך, ומצד שני - לעבוד חזק על התחום היצירתי. זה הזמן ללמוד רישום וציור, ללכת לסדנת כתיבה, לעבוד עם דמיון מודרך, ובכלל להפעיל את כל מה שקשור לדמיון - בתנאי שאתה יודע וזוכר שהתחום המעשי בחיים כרגע אינו במיטבו..

r-o-y

New member
לתשובתך

קודם כל, תודה על הטיפ. צרה אחת בהמלצתך- יש חתונה באופק. דבר נוסף- העייפות מעייפת (לא הגיוני? חכה לטרנזיט).

מכיר את הטרנזיט באופן אישי..

ולכן זה לא מפתיע. לגבי החתונה - לא מומלץ, זה נכון, אבל מצד שני - חשוב מתי החלטתם עליה, מה מצב הקשר ואיך הוא היה לפני שהטרנזיט הגיע לשם.. אבל נראה שאת בעניינים. בגדול - טרנזיטים של נפטון לא מומלצים למימוש של קשרים, אבל יש כמובן את האסכולה שטוענת שמה שצריך לקרות קורה, אז.. לשיפוטך ולשיקולך.

r-o-y

New member
יאיר

צר לי לאכזבך שיש לפנות אלי בלשון זכר. עד כמה שלי ידוע, אתה צודק שלא רצוי לקבל החלטות עם נפטון. מצד שני הפלנטה, למרות שהיא מתעתעת בנו,היא גורמת לנו להתפכחות ובחירה מחדש (בעזרתו האדיבה של פלוטו)- כך שעל ציר הזמן (כפי שסטורן מורה), יתכן שהחלטות בתחום האהבה והחופה- נכונות (כך אני רוצה להאמין). במקרה שלי, במפה מולדת: אורנוס בית 9 סטורן בית 7 נפטון בית 11 פלוטו (היקר מכל- lord of the giffa )בבית 9 כך שנראה שהם באים לעזרתי. לצערי, אנני נוטה להסכים עם המשפט ``מה שקורה זה מה שצריך לקרות`` מכיוון שזהו תעתוע נפטוני במיטבו. אם טעיתי אשמח לתיקון!!!

Tal_Ya_Tal

New member
אם יש לך אורנוס בX, נחוץ ;-)

היי רועי, אם יש לך אורנוס בבית X, וסאטורן בבית VII, באמת נחוץ נחוץ לך נפטון ב 90 לשמש, שיטשטש אותך מספיק על מנת להיכנס למערכת יחסים קארמתית-מחייבת כזאת. א ב ל לא כתבת מאיזה בית נפטון עושה לך היבט לשמש וביזה בית יושבת השמש שלך. זה עוזר להבין על איזה תחום בחיים זה מקרין. א ב ל כמו שאתה אומר, כפי הנראה, זה מה שצריך לקרות. כי אני אישית מאינה, שמערכות יחסים הם ה ש י ע ו ר שלנו עלי אדמות בשלב האבולוציוני הזה של האנושות. אז לא נותר לי אלא לאחל לך: מזל טוב, בכל מה שתבחר. L&L TALYA

r-o-y

New member
טל

(אם זה לא שמך- אשמח לדעת מה כן). אני קורא כעת שורות אלו ואין לי את הספר לידי. מה שמענין הוא, שאורנוס בצמידות לשמש, ראש-דרקון ומארס (הכל עקרב בית 10) כאשר יושב על צ`אקרת הכתר נפטוןלאדם עם אלמנטים אלו ו אופק גדי עם ירח גדי בית 1, כמדומני, מפה זו לא תנצל את מלוא ההזדמנות של טרנזיט מסוג זה.

לא המפה `מנצלת` הזדמנות-אלא האדם

כל מה שקשור ל`ניצול` ההזדמנויות האלה הוא אנושי, ומפה היא רק.. מפה. מה לעשות, ואוסף הקוים והפוטנציאליים, הוא בעצם אוסף של צמתים של בחירות אישיות. אפשר לקחת את נפטון למקום רוחני ונעלה, ואפשר לקחת אותו למקום נבוך ומבולבל - שתי האפשרויות קיימות. מה שחשוב יותר הוא ששבתאי משתחרר מהמולות לצמידות הזו בעקרב ועובר לתאומים, כך שדלת גדולה נפתחת. מה לעשות איתה ? זו בדיוק הבחירה שלך, בדיוק כפי שהבחירה היא לראות את נפטון בצורה מסויימת מאוד. אבל למרות הכל, נפטון היא אינה פלנטה שהמימוש הארצי והחמרי שלה הוא מסגרות, אלא שבתאי דווקא. ואולי זה שהוא עובר מתאומים ומפנה מקום מהמולות מול כל מה שקורה בעקרב, הוא זה שמאפשר סוף סוף את מיסוד הקשר.

r-o-y

New member
שאלה לי אלייך

כשאת אומרת `לשב אבולוציוני הזה` למה את מתכוונת...?

למעלה