למוןדבש - איך היתה ההפקה ?

Rebeccan

New member
למוןדבש - איך היתה ההפקה ?

ספרי על היומולדת ? האם כלת השמחה נהנתה והופתעה ? יום נפלא לכולם - באזור החוף והצפון כבר ירדו גשמים ואנחנו בירושלים - מתעטפים בצעיף ובסוודר וגשם - טרם פקד את מקומותינו אתמול בערב - שוק מחנה יהודה הומה אדם ומלא ניחוחות סתווים - וטעמים נפלאים ממול השוק - שוק ארבעת המינים, מי שטרם ביקר

בוקר טוב פורום .. אפשר שוב עזרה ?

אוקיי, אז בשרשור הקודם בפתחתי הדעות היו בעד מקסר של קנווד. עכשיו נשאלת השאלה איזה דגם לקנות (רוצה את הכי חדיש) אשמח אם משהי תוכל לתת לי לינק למקסר קנווד באינטרנט עם מספר דגם כדי שאדע היכן לחפש
תודה לעונים ויום מקסים לכולם
אההה .. וכמעט שכחתי .. היום בונים סוכה !!!!!!

simad1

New member
פלפל שאטה- בבקשה:

תוכל לראות כאן מספר דגמים של "קנווד" לדעתי כדאי לערוך בירור עם הספק מהו הדגם החדיש ביותר לדעתי כדאי לקנות את החצי תעשייתי עם קערה בנפח 7 ליטר

מאיוש י

New member
אח רבקה תענוג לקרוא את תיאוריך

אני מאוהבת בירושלים וכל הזדמנות שיש לי אני רוצה להגיע לשם .וכשאני קוראת את תיאוריך ...........ממש כאילו אני שם חג שמח לך ולמשפחתך

Rebeccan

New member
ירושלים זה ........

כ א ן רק להגיע והכל כאן מגוון עצום של כל דבר אתרים, אנשים, שווקים ועוד אתמול טיילתי עם קבוצה מחדרה היה לכולם כייף אמיתי הנה לך עוד קצת פירות סתיו נהדרים

למוןדבש

New member
היה מצוין!

הפקה מסובכת, אבל שווה כל רגע! אמא הייתה ממש מופתעת, הגנרטור בסוף עבד, האוכל היה מצוין!! והיה ממש תענוג! חוץ מזה שלא ישנתי 2 לילות ואני גמורה הכל מצויין והיה שווה כל השקעה ומאמץ! מי שמחפש לוקיישן חוויתי זה המקום!

Rebeccan

New member
ירח ../images/Emo35.gif

כזה
צילמתי בעיר העתיקה היה ערב מקסים אמש בירושלים

למעלה