למוניקה - הבוקר בערך בשעה 11:00

למוניקה - הבוקר בערך בשעה 11:00

דיברו על הכינניות שלך בתוכנית של פרופ' רפי קרסו ועוד אחת, איזו ליאת תימור (בערוץ 2). ראיתי את הקטע הזה במקרה, וצער אותי לראות שליאת תימור הזכירה את הכינניות בלי לציין מידע מדויק על שם החברה שלך, איך ניתן לפנות אליה, או כל מידע ענייני אחר. היא רק ציחקקה (מה כל כך משעשע?) וסיפרה שהכינניות פולות כינים מן הראשים. פרופ' רפי קרסו הוסיף שגם למי שאין כינים מומלץ לקבל מסז' נעים בראש. והלקח לפעם הבאה - יש לשלוח למערכת אינפורמציה מפורטת (שלא יגידו "לא ידענו") עם הכוונה לצופים, כדי שיעשו שימוש עתידי במה ששמעו.

relax

New member
אני בטוחה שהפרטים המלאים נמצאים

במערכת. הם פשוט בוחרים אם למסור או לא. ככה נראה לי.

יונית א

New member
תקשורת

כל מה שמוניקה יכולה לעשות הוא להעביר דף מידע שלה. כל השאר לחלוטין(!) בידי מי שעושה שימוש תקשורתי. המנחה, עורך התוכנית (או כתבה) יכול לבחור איזה תוכן להעלות, באיזו צורה, ובאיזה אופן. לחלוטין לא בשליטתה של מוניקה.

monicala

New member
גם לי נודע במקרה

תודה לכולם על ערנותכם. גם לי נודע במקרה מפי חמותי שראתה והתקשרה. לא שלחתי אליהם כלום, אבל מייד כששמעתי התקשרתי להפקה ומסרתי מס' טלפון. הבטיחו שיעלו אותו באתר שלהם, ומשהתמהמהו (5 דקות מעבר לסבלנות שלי) הכנסתי בעצמי ידיעה בהודעות הצופים. מה למדתי? שהשמועה על ה"קוטלות" הגיעה ל"חלונות הגבוהים", שכששלחתי בזמנו הודעות לעיתונות פיספסתי את התוכנית הזו כי אני לא צופה בה, ושכנראה גם אחרים לא צופים בה כי קבלתי רק טלפון אחד. תודה שוקולד חלב תפוז שנעלבת בשבילי, אבל האמת היא שזה מצחיק. ומצחיק זה טוב כי ככה גם זוכרים יותר טוב.

שתזכי לפלות הרבה תגובות והרבה כינים

ושיזכרו אותך בהקשר משעשע בלבד

פרטים על כינניות

מוניקה, monicala, הגתה רעיון מקורי ופנטסטי. שירות הישר לבית הלקוח של כינניות שיפתרו את דיירי הבית בצורה נעימה וקלה מהכינים המטרידות. הכל בנועם, ברוגע, והכי חשוב, אין צורך להלחם עם השיער הארוך של הילדה המטולטלת. יש מי שיעשה את זה עבורך! זה מיד עבר בארץ, כאש בשדה קוצים, דברו עליה ברדיו, בתוכניות הטלויזיה כתבו בעיתונים, וכצפוי כמו בכל רעידת אדמה...יש גם גלים קטנים אח"כ. זה היה אחד מהם, ואולי יהיו עוד... מה את אומרת?

b o o l

New member
החיים ../images/Emo122.gif

אבל התכוונתי לעיסוק הזה - כיננית. ובנושא אחר... לפני כשבוע דיברו בפורום הזה על אתר שאפשר באמצעותו להקים אתר אינטרנט בדקות ספורות. (www.beonnet.co.il) הקמתי אתר, באמת בקלות, ושאלתי: האם מישהו יודע אם וכיצד ניתן לכווץ את התמונות ??? וכמו כן אם ניתן להחליף את הכותרות, תוכנן ועיצובן ? תודה וערב טוב.

למעלה