למועדון בתל אביב די ג'יי/סאונדמן

DJ RICHTER

New member
למועדון בתל אביב די ג'יי/סאונדמן

למועדון בתל אביב דרוש סאונדמן/די ג'יי מחליף (עם ידע בסיסי במחשבים) בן 24 + עם נסיון בסאונד ותקלוט. עבודה בשעות היום והלילה, אמצע שבוע וסופי שבוע. רצוי מאיזור תל אביב. כל משמרת בין 5-7 שעות מתוך זה שעה תקלוט, כל היתר זה עבודת סאונד (לא קשה). תשלום 300 ש"ח למשמרת. לפרטים קובי 052-3177846 (ניתן להתקשר עד 1 בלילה)

alexkarpel

New member
מה עוד צריך לעשות בשביל ה300 ש"ח המ

המחורבנים האלה אולי גם לנקות את המקום אחרי שכולם הולכים. ואתם יודעים מה זה שהחרא הזה מציעה 300 ש"ח עוד איכשהוא אבל זה שתמיד יהיה איזה dj שיקח כמו פרייר ויוריד בלי לשיםם לב את המחיר לdjs אחרים זה מה שנורא

dj mango

New member
לא מה אתה רציני?!?!?

תגיד עכשיו ברצינות זה נראה לך בסדר שאתה דורש מהבן אדם לעבוד עמו חמור חצי לילה לעשות 5000 דברים במכה ולקבל 300 שקל סבבה אחי אני מבין שאתה רוצה להרוויח אבל אל תשכח שגםם אנחנו קורעים תתחת בשביל הכסף וכמו שכבר אמרו לפניי תמיד יהיה תפרייאר שידפוק את כולנו כי לא אכפת לו לעבוד במחירי זנות חבל שככה הכל פרוץ לאנשים נצלנים שכאלו

DJ RICHTER

New member
תגובה...לalexkarpel ולdj mango

alexkarpel, אתה לא שווה תגובה... תלמד לשלוט על הפה שלך... dj mango, אני לא דורש כלום, אני הצעתי משהו, מי שבא לו יכול ליצור קשר. אני לא מרוויח כלום, אני מחפש מישהו שיחליף אותי. אני לא מחפש מישהו חד פעמים וכמו שכתבתי בהודעה "העבודה לא קשה", איפה ראית שכתבתי 5000 דברים שצריך לעשות ואיך קבעת שצריך לעבוד כמו חמור? תעשה חשבון פשוט, אתה עובד בין 5 ל 7 שעות ביום 4 פעמים בשבוע, ובסוף החודש יוצא לך 4800 ש"ח. אם אתה מעדיף לשבת בבית בלי לעבוד ולחכות שיפול לך אירוע פרטי שיכניס לך יותר כסף אז שיהיה לך לבריאות. יש הרבה אנשים שמחפשים עבודה, אני הצעתי, לא כל DJ או סאונדמן עושה עושה אירועים פרטיים.

alexkarpel

New member
לא צריך תגובה אתה פשוט מגעיל אותי

ואתה עובר על החוק שכר מינימום

למעלה