למועמדים לסטילים ולסטילניקים

סטילניק

New member
למועמדים לסטילים ולסטילניקים

הייתי רוצה לדעת רוצה לדעת אם יש פה מישהו שיודע מה יש במיון הראשון לסטילים ? בנוסף, הייתי רוצה שמי שמשרת כרגע על סטיל שיתכתב איתי.

avipe

New member
לפי מה שאני יודע

יש את המבחנים הרגילים של ביתן חיל הים (פסיכומטרי וכו..) ואח``כ גיבושון קליל שכזה...

סטילניק

New member
את זה גם אני יודע אבל...

את זה גם אני יודע אבל אני רוצה תיאור מפורט של תהליך המיון... אם מישהו משרת בסטיל אז אני רוצה חוות דעת על השירות ותנאיו.

qazzz

New member
תגובה

המבחנים הם הדבר הכי קליל שיש. ביום הראשון יש שאלונים שונים אם שאלות כמו: סיים את המשפט: ``אבא טוב הוא אבא ש____`` או דברים מטומטמים כאלה. בערב נוסעים לבה``ד חיל הים, ועוברים איזה שעתיים תיזוזים. אף אחד לא מסתכל על התוצאות בריצות ובשכיבות סמיכה אלא רק מנסים לשבור אותך (ולא כל כך מצליחים כי זה לא קשה). בלילה הולכים לישון ולשמור (אבל לא מקפיצים למרות שמאיימים). בבוקר עושים משהו מטופש שקוראים לו מבדק מים שזה כולל כניסה למים ויציאה מהם. אח``כ יש נכנסים לסירת גומי ומנסים שתקיא (ובד``כ מצליחים). אח``כ צריך לבנות אוהל בזמן מוקצב, לבנות סירה בזמן מוקצב (טיפ: תסתכל טוב טוב על הקרשים שבסירה שמובילה אותך לסירת הקאה, בדיוק סירה כזאת תצטרך לבנות), אח``כ הולכים לנמל, ושטים על סער 4.5. בערב יש מבחנים על כל הדברים שלמדנו במשך ה``גיבוש``. בבוקר מתייבשים בשמש ועושים מבדקים רפואים. המבדקים אינם קשים בכלל ואתה פשוט צריך להיות לא אפאטי בשביל לעבור. . (נקודה) למחשבה: כל מי שאמרתי לו שאני הולך לסטילים שאל אותי אם אני אדיוט ולמה לי לעשות דבר מטומטם כזה. אז אני כבר לא יודע אם זה טוב לאן שאני הולך או רע. תנסה לדבר אם משהו שכבר נמצא בסטילים ולא יהיה מושג לגבי הכדאיות. מחכה שתספר לי אם הלך טוב.... נ.ב. מתי המבדקים?

סטילניק

New member
תאריך המבדקים שלי

המבדקים שלי לסטילים אמורים להיות מתישהו באוגוסט. הגיוס שלי הוא בנובמבר.

qazzz

New member
בכל מקרה

אם יש לך שאלה כלשהיא אתה יכול אתה מוזמן לשאול ואני אשמח לענות על כל שאלה. (הגיוס שלי הוא ב-15 אז לאחר התאריך הזה תוכל לשאול אותי שאלות על הגיוס עצמו ועל הטירונות)

למעלה