למופז וכל שאר החברים:

GIL B

New member
למופז וכל שאר החברים:

שלום לכולם בכדי להבהיר בפעם המי יודע כמה,והבהרתי,רק מופז היקר,אתה לא קורא עד סוף הכתובים..אני אכן משתמש גם בסונול ווגם בפז...מבלי אינטרס מסחרי כזה או אחר... ניסינו בעבר הרחוק לבדוק את מרכיבי השמן(כי יש הבדל קטן בינהם) של סונול אך נעצרנו בגלל בעיות תקציביות שאושרו לי דאז.בדיקות מעבדה עולות המון כסף....נגמר התקציב שלי . השמן המיוצר הן בארץ והן בעולם כולו הרי מיוצר מנגזרת של הנפט,והוא נקרא שמן בסיס.לכולם (בארץ יש את אותו שמן בסיס).עליו מוסיפים את כל התוספים להרכב השמן הספיצפי ומעבירים אותו מספר תהליכים שאין המקום לפרטם. בכל מקרה אשמח לארגן את הביקור..גם עם מחר לא תקנו שמנים של פז... לגבי יום שישי,בעייתי,מחלקות הייצור והמעבדות לא עובדים,כך שחבל יהיה לפספס את העניין,שווה. ומר מופז אתה מוזמן אישית., ואפילו תראה איך מייצרים עבורך את האירואינג'יין 100W ......סגרנו עניין?? (-: -מקווה שכן... יום נפלא לכם. גיל

מופז2

New member
גיל צר לי שאינך מבין כי ....

אתה מנהל ויכוחי סרק מאחר והעובדות הן ההוכחה הטובה ביותר, גם אם כמו שכתבת אתה מספק שמנים לחברה אליה אני משתייך, אינך עושה זאת על פי נסיונך או הידע האישי שלך, אלא לפי דרישות של מהנדסי החברה הנמצאים בקשר קבוע והדוק עם יצרני המנועים. מאחר ואתה כל כך רוצה להראות צודק, אני מוותר על הכבוד רק שימרו על נפשותיכם.

למעלה