למוצא הישר עודד![@]

למוצא הישר עודד![@]

שאלה:באחת התמונות שהצטלמתי עם גלי (בשל העובדה שיצאתי ממש גרוע לא נזכיר כאן את שם הצלמת. חוץ מזה, היא מנהלת הפורום והיא יכולה למחוק לי את ההודעות כנקמה...
), אתה מופיע ברקע די בברור. אז אני יודעת שגם אתה נחשפת פה כבר בעבר, אבל לא הייתי מפרסמת את התמונה כאן בפורום בלי רשותך. אז אם זה מפריע לך אנא הודע לי (עדיף בפורום ורק לא באמצעות ה"פ לתפוז) ואני לא אעלה אותה לכאן. אגב, תחשוב טוב - אולי גם לך יציעו חוזה דוגמנות בעקבותיה...שווה לא?..
ולשירן ווילו- אני אשלח לך למייל את התמונות שנמצאות אצלי. שלמונזה- זה שכתובת האתר מופיעה למעלה- מ-ע-ו-ל-ה! GOOD THINKING MY DEAR.

אני אשמח אם לא תעלי אותה..

כי לא יצאתי שם ממש טוב.. אני עדיין מחכה לתמונות שלי שיגיעו מרובי אבל את יכולה להעלות את התמונה שאלירן ערך ונמצאת באתר

אין בעיה רק אני חושבת

שאתה לא יודע איך יצאת "שם" כי זו התמונה "שלי" מהמצלמה שלי שאף אחד לא ראה עדיין. אז לא בטוח שיצאת גרוע...לדעתי בכלל לא אבל זו רק דעתי. בכל אופן ואיך שלא יהיה אני מכבדת את בקשתך ולא אעלה אותה, אל תדאג.טוב ששאלתי... אגב, התמונה הזו שאני מדברת עליה- א-נ-י יצאתי שם גרוע אבל גלי יצאה ממש ממש יפה (היא מ-א-ד פוטוגנית לדעתי) ואתה ברקע. אבל מכיוון שכבר ראו אותי במיטבי בעבר (מיטבי? ?אלוהים ישמור!) אז כבר לא אכפת לי...
האמת רציתי שיראו את גלי אבל לשירן גם יש תמונה איתה אז זה בסדר.היא בטח תעלה את שלה ויראו את גלי שוב. ואם תרצה, עודד, אני יכולה לשלוח לך באופן אישי. מה שבא לך. בשורה התחתונה- העניין סגור ואני לא מעלה אותה, אל תדאג!

שרית7

New member
תהיו לי בריאים כולכם נראים טוב

מה אתם רוצים מעצמכם? אפשר לחשןב שאתם צחנה מהלכת על שתיים.... מה הסיפור עם התמונה... כולנו כבר ראינו אחד את השני זה נחמד שיתפרסמו תמונות מפגישת המעריצים אם אני הייתי מצטלמת לא היתה לי בעיה שיפרסמו את התמונה שלי. תמונות שלי כנערה ובחורה צעירה בגילאים 16-23 מופיעות בגלריית תמונות של גלי בשנות ה80 וה90 ממש אין לי בעיה עם זה... הנה אני עם התלתלים הבהירים לפני 10 שנים - השתניתי הרבה?

זה לא קשור למראה

לפעמים פשוט לא יוצאים יפה בתמונות.אני מתערבת איתך שאפילו מיכאל שומאכר (שהוא בעיניי אחד הגברים היותר שווים בעולם) לא תמיד יוצא יפה בתמונות או בעיתונים. והוא אכן בחור יפה תואר (וגם הפורמולה 1 שלו מקסימה
). קוראים לזה: "פוטוגניות"

אני אשמח אם תשאיר לי את כתובת

האימייל שלך (לא מסתדר לי פה עם תפוז ואני לא מצליחה להיכנס לכרטיס שלך. מי אמר שהפורום הזה יותר טוב מהקודם???). או שתשלח לי אימייל ריק ואני אעשה REPLY עם התמונה: [email protected]

למעלה