למורים לגיאוגרפיה שטרם שמעו

למורים לגיאוגרפיה שטרם שמעו

על ההשתלמויות הסינכרוניות של מט"ח. דרך מעולה לשמוע את טובי המומחים בתחומי הגיאוגרפיה - ולשבתעם קפה ונעלי בית מול המחשב. אני משתתפת בהרצאות- בהשתלמות כבר שנה שלישית ממליצה! תו ופוזה

../images/Emo32.gifבקשה למורים

שלום לכולם, אני רוצה להכין רשימה של ספרי הלימוד לפי נושאים, כדי להכניס לקישורים, אשמח אם תעזרו לי להכין רשימה זו, אני הרי לא מורה ולכן לא מכירה את הספרים לבגרות. תודה

הימליה

New member
הלואי...

הלואי שאפשר היה לעשות רשימה כזו. ספרי הלימוד "לא משהו" וזה בלשון המעטה..... חלק גדול מהחומר נאסף על ידי המורים עצמם מכל אמצעי התקשורת והידע האישי.

ידוע ובכל זאת

אשמח לרשימה של הקיים. למען המתעניינים העתידיים ולמען מי שטורח לכתוב פה כל פעם מחדש. אני אעלה את הכל לקישורים או שאלות נפוצות. ( צריכה לפתוח את האופציה הזו בקרוב).

בניגוד למקצועות אחרים

יאמר לזכותה של חנה סיון שאנחנו מרושתים ונעזרים זה בזה.

ללי - הצעה.

יש ספרים לחטיבה הביניים שיש בהם מידע שנעזרים בו לחט"ע כמו אנשים במרחב + אדם ונוף (ארץ ישראל). לכן אולי כדאי להכין גם רשימה של החטיבה. דרך אגב, ספרי מט"ח לחטיבות הביניים מומלצות מאוד. ידידותיות מאוד לתלמיד ומלוות בחוברות עבודה ומדריך למורה.

מקובל

ברור, הכוונה היתה ספרים בהם ישנם חומרים שבסופו של דבר מתעסקים בחומר שנלמד לבגרות. לא התכוונתי לפסול, המטרה להכין רשימה שתעזור לנבחנים עתידיים למצוא יד ורגל לקראת המבחן. נראה לי שכדי להכין רשימה בצורה הבאה: שם הספר + מחבר,לאיזה יחידה בבגרות יעיל הספר ושורה- שתיים המתארת את הנושא הנידון בספר. תודה רבה רבה

למעלה