למושבניק לגבי פתיחת חשבון בנק

sarma

New member
למושבניק לגבי פתיחת חשבון בנק

הי, באחת הודעות בפורום בנושא, ציינת שאולי תוכל לברר עם הפקידה בבנק שלך, מה דרוש לאזרח זר כדי לפתוח חשבון בנק. אולי יש לך עידכון בנושא? אתמול התקשרנו לScotish Bank והם טענו שללא תעודה מזהה קנדית, לא ניתן לפתוח חשבון. בTDלא ענו לנו. עוד שבועיים אנחנו בטורונטו, מאוד הינו רוצים לפתוח חשבון בנק ולקחת הלוואה לצורך צבירת credit history. תודה מראש על העזרה.

Skyfire42

New member
אנחנו פתחנו ב-TD ביולי

תעודה מזהה כמו דרכון תאפשר לפתוח חשבון אבל לא להוציא כרטיס אשראי. אם אתם מביאים כסף בצ'ק לא תוכלו לקחת הלוואה כאשר הכסף מהווה הביטחונות מכיוון שלוקח מס' ימים/שבועות עד שהכסף מופיע סופית בחשבון.

gilad_no

New member
חפשו בהיסטוריה

אני אישית עניתי והסברתי. אצלי (בTD) דרשו 2 תעודות מזהות (דרכון ורשיון נהיגה ישראלי). יש לציין כי הייתי כאן על וויזת תייר. הפקדתי 2000$ והכל אחלה. כרטיס אשראי הם לא רצו לתת לי בהתחלה, אז התקשרתי לMBNA, שלאחר בדיקת רקע שלקחה מספר ימים (כולל טלפון למעסיק שלי), נתנו לי כרטיס רגיל עם מגבלה של 2500$.

יותר מ ביררתי, הלכתי לבנק עם לקוח בביקור הכנה

פתחו לו בלי שום בעיה חשבון כנגד הצגת שתי תעודות מזהות מישראל. אני מאד ממליץ להביא העתק של המכתב ששמכם מופיע עליו מהשגרירות שמאשר שהגשתם בקשת הגירה. זה יכול לסייע גם לעשות בחינת תיאוריה ואז יש לכם כבר גם תעודה מזהה קנדית (ואולי אפילו לעשות G2 כך תצברו ותק שיוזיל את הביטוח) וגם לסייע לבנק להסכים לפתוח לכם חשבון הלוואה כנגד חיסכון. ההערה בקשר למזומן נכונה, ולגבי פתיחת עו"ש בלי תעודה קנדית, זה תוצאה של פקיד בור, אם לא תצליחי בואי לבנק שלי ואדאג שיפתחו לך.....

פתחנו להורים שלי חשבון ב cibc -

בלי שום בעיה. הם אפילו לא מתכוונים לבוא לגור בקנדה, ואת אף אחד זה לא עניין - רק רצו דרכון ועוד תעודה מזהה - אנחנו הבאנו את תעודת הזהות שלהם.

למעלה