למושיקו 77

למושיקו 77

נאלצתי למחוק את ההודעה שלך, היות והיא מכילה קישור לאתר מפר זכויות יוצרים. תשומת הלב של כל האורחים בפורום מופנית לכך שאין לתת קישורים לאתרים בלתי חוקיים. ניתן להעלות שאלות משפטיות מבלי לצרף קישורים המפרים חוק וזכויות.

מושיקו77

New member
מחקת ? אין בעיה . אבל

האם מתשובתך אני אמור להבין שאתר כזה מפר זכויות יוצרים. האם זוהי הערכה בלבד או שיש חוק כתוב המתייחס לזה (ואם אפשר לקבל לינק לחוק ) . ואם אין חוק כתוב : האם נידון נושא זה בבית משפט ? יש לשים לב שלינק כזה אינו מוריד את הקובץ ,בניגוד ללינק http . לינק זה אומר לתוכנת השיתוף לחפש את הקובץ . ובנוסף לכל האמור כאן : במידה וקיים חוק כזה . מדוע אינני שומע וקורא על תביעות כנגד אתרים העושים זאת. הרי כל הפורומים כאן בארץ עוברים על החוק . מדוע אין תביעות . האם יש העלמת עין בנושא זה ? ואינני מדבר על אתרים פרטיים קטנים.אני מדבר על אתרים גדולים עם אבא ואמא . אתרים של רוטר , קקטוס , goop ואחרים . הרי בטלפון אחד אפשר לתת תביעה. יש את מי לתבוע , יש כתובת ויש מנכ"ל. מדוע לא עושים זאת ? תודה , ויום טוב .

בוודאי שמחקתי

אולי מחר מישהו יצרף לי תמונת תועבה כדי לבקש חוות דעתי אם זה חוקי או לא... בכל מקרה, פרסום רשימות של קבצים מפרים ומתן קישוריות להעתקתם מהווה לכאורה סיוע לפרסום קבצים מפרים. אני לא מכנה בבעלי האתרים האלה, כשחברות כמו סוני ואלקטרוניק ארטס יתלבשו עליהם ולדעתי היום הזה לא רחוק.

למעלה