למות בהופעה של רדיוהד

LostChild

New member
למות בהופעה של רדיוהד

טוב סביר להניח שהוא לא מת אבל הנה אדם שהתעלף בהופעה ומזל שטום החליט לעצור באמצע "Myxamatosis" כדי להפנות את תשומת ליבם של המאבטחים מסמך מזעזע ומלבב

חח יווו איזה מאמי הוא

איזה נשמע הבנאדם הזהה ככה לעצור שיר באמצע בשביל להגיד למאבטחים לראות מה קורה..חולה עליוו

Knives Out

New member
יוווווו ת'ום יורק האליל שלי..

איזו נשמה.. איזו קארמה (פוליס) איזו הופעה, איזה לב טוב.. D: אני מעריץ אותו כל כך!!!!!!!!!!!!

Gigantic Boots

New member
מוסיקה...

שבאה מהלב מסולן שכותב אותה מהלב וכנראה שהחיים חשובים יותר מהכל... :)

vegetable man

New member
וואי, צ'מע

זה קנה אותי לגמרי. תשימו לב, הוא יכול להיות הכי מנותק ואפאטי שבעולם, לשיר את השיר ולהתנתק מהקהל כפי שקורה בד"כ בהופעות כאלו, אבל הוא פשוט עצר את הכל בקור-רוח, ועשה מה שבאמת היה צריך. זה מזכיר את הקליפים האלו שהכל נעצר בהם לרגע והמוסיקה ממשיכה אח"כ כאילו כלום. oh well...

פוֹלי

New member
אני דווקא השתכנעתי להפך...

לי דווקא זה מראה עד כמה הוא מרוכז במאה אחוז במה שהוא עושה ולמרות זאת מפוקס לגמרי על כל מה שקורה מסביבו. גם רואים עד כמה הם מגובשים מבחינה אומנותית, כמה דפיקות מקל של פיל והם נכנסים ישר מאמצע השיר (הלא פשוט במיוחד ממילא) בלי להתבלבל ולהתחיל הכל מחדש.

vegetable man

New member
ואני חושב שאנחנו מתכוונים לאותו דבר

תלוי באיזו צורה מסתכלים על זה

kittycatbone

New member
חחח

ואני באמת מסכימה עם כל מה שאמרתם.. העובדה שבכלל היה אכפת לו מספיק כדי לעצור באמצע שיר ולבדוק מה קורה עם האיש שם. ומבחינה מוזיקלית באמת איך שאפשר פשוט לעצור שיר באמצע ולהמשיך באמצע בצורה כל כך.. טובה. כלומר מבחינת איך שהשיר נשמע

רואים ממש בקול שלו לאט לאט שהוא לא

בטוח ואז מחליט לעצור... חח זה ממש יפה.. ואני בטוח שאמנים רבים אחרים לא היו עושים את זה והיו מעבירים את זה חליק... ואני לא איזה מעריץ מאוהב בת'ום. אבל הוא אישיות מדהימה

LostChild

New member
קצת הגזמתם

אני חושב שכל אמן שהיה עומד על הבמה ההיא ורואה את המתרחש היה דואג לעזרה כזו או אחרת מה שכן רציתי להראות בקליפ הזה הוא איך טום שנראה כל כך מרוכז במופע ובמוזיקה גם כל כך ער לקהל סביבו וזה באמת הקטע המדהים

הבחור ממש בחר באיזה קטע להתעלף..

ט'ום שר don't die והבחור מחליט להביא אותה בהתקף....ואכן, כמו שנאמר, המקצועיות של הלהקה פשוט מדהימה

aviGODFATHER

New member
אני לא מבין ממה אתם כ"כ מתלהבים...

נכון שת'ום מדהים והכל, ויפה איך הם עברו את זה תוך כמה שניות, אבל אפילו רוני סופרסטאר במצב כזה הייתה עוצרת את הפלייבק ומפסיקה להזיז את השפתיים לכמה שניות עד שהעניין יוסדר... זה לא אנושי לראות בנאדם מעולף ולהמשיך לשיר...

למעלה