למות כדי לחיות

לה לי

New member
למות כדי לחיות

באמצע החיים נגמרים החיים, הפחד מלחיות הפחד מלמות ויום גורר יום, סוערת כועסת כואבת. הפחד שלי הוא לקום מתוך האבל הזה מישהי אחרת, רעה נקמנית וקרה. הרגת לי את התמימות והאמונה, הרגת לי את האהבה. אני לא יודעת להתמודד עם המצב הלא מוכר והמפחיד הזה, טירוף וחוסר היכולת להשלים ולקבל. "אני אוהב אותך" אמרת והלכת, ואני נותרתי כואבת כותבת כותבת כותבת מוציאה בוכה כועסת ושוב בוכה ושוב כועסת. אני שורדת, יום אחד כשהכל ייגמר לא אוהב ולא אשנא, כל כך לא יהיה לי אכפת ממך. מה שלא הורג מחשל אומרים. אני יודעת כבר שבעצם לא היית מציאה כל כך גדולה. ובכלל הרבה דברים שהבלגתי עליהם. גם אתך וגם בלעדיך הייתי ונשארתי מחוזרת, אני לא דואגת מהמחר. מפחיד אותי להיות כמוך, רוצחת נשמות. איבדתי אמונה ורגש. אני מקווה שזה זמני כי אני נתונה בתוך סערת רגשות. לא אתן לך לקחת ממני את מה שהייתי לפני שנפגשנו היה בטוח. החיים ממשיכים והגלגל מסתובב, בתוכי אני יודעת שעוד יבוא יום ואהיה כל כך למעלה על גג העולם. יופי חיצוני לא תמיד מחפה על כיעור פנימי.

לחיות כדי להיות...

את!!! מה שאת באמת . לחיות את החיים שלך. להפסיק את ההלקאה העצמית ולסלוח ... קודם כל לעצמך ... די להתאבל . זה לא בריא להתמכר לכאב ולעצב . בבקשה, חזרי להיות מה שהיית . הנה יש לך אתגר, מלאכת שיקום לא פשוטה , אבל שכרה בצידה . ואת מסוגלת, אם רק תרצי. ותראי שהאהבה האמיתית תגיע ברגע שתלמדי לאהוב ... את עצמך! מחבקת אותך,

ה מוזה

New member
ומתוך הריסות הלב .....

לאחר שתאספי את הרסיסים הביטי קדימה בלי היסוסים הוא אולי את אהבתך לקח אך לא את מי שאת . החיים אכן גלגל ענק פעם זה מורד פעם עליה העיקר לא לאבד את האמונה במי שאת . את היופי הפנימי שלך איש לא ייקח זה שלך לעולם.

למעלה