למזלט!!!

guyt7

New member
למזלט!!!

מה קורה? נו איך שם? איזה גף אתה? איך אתה מסתדר עם הכל? מה עושים לכם שם??? ספר כל מה שאתה יכול לספר... אני מחכה לתשובה!!!

מזלט

New member
היי גיא

אצלי הכל בסדר.... אני קוף גאה, גף ד´ (da best) אני יכול לספר הרבה, אבל אני אקצר, סיימתי טירונות השבוע. וזה כל מה שעברתי עד עכשיו, שבועיים קרובים למ"ק ואז צ´קים. התנאים כמו שסיפרו לי לפני הגיוס, הכי טובים בצה"ל, האווירה חמה רוב הזמן, היחס מהגדולים יותר (בסיסי, ראשוני, מתקדם) הוא נהדר, לא מתייחסים אליך כאל איזה עלה ירוק שהגיע יש דיסטנס ענק עם המפקדים, אולי הכי גדול בצה"ל, אבל היחס שלהם אליך הוא הכי טוב, הכי. אין אפס, מה שמבקשים, מקבלים - אם זה הגיוני... יש כמה חסרונות, אבל הם רק חיצוניים, כמו 21 מקוצרות, גימלים בבסיס, משמעת רצח... עברו חודשיים, נשארו עוד בערך 3 עד סוף המכין, נעביר אותם בסבבה, אם נשרוד. ד"א, לכל מי שלא ידע, או רוצה לדעת - גף ה´ זה הגף בלאי... אין סיכוי שיצאו משם טייסים..

guyt7

New member
וואלה אחי, הדבר היחיד שיש לי להגיד

לך, זה שיהיה לך המון אבל המון
שיהיה לך רק טוב!!! ואנחנו רוצים לראות אותך בתור הטייס הראשון שיוצא מהפורום הזה... (אפילו שזה מוקדם לדבר...) אבל אם תתמיד אז אולי מי יודע...? הקיצר אני ממש ממקוה שכיף לך שם ושאתה עושה חיים! הייתי רק רוצה לדעת, איך האנשים שם? באמת הטובים לטייס? ומה בקשר לאנשים אחרים? הספיקו כבר להעיף כמה? מחכה לתשובה ומחזיק לך אצבעות!

מזלט

New member
ה"טובים"

תתפלא כמה אנשים לא הייתי מציב אפילו במטבח בתור טבחים... יש חבר´ה איכותיים, ויש כאלה... פחות. אבל ממש פחות. ואני מדבר בעיקר על גף ה´ - לא תאמין איזה מוטציות מסתובבות שם! מגף א´, התחילו 54, נשארו 29 גף ב´, נשארו אחרי צ´ק 10 בערך 35, מסדר טילים של צ´ק 15 ביום א´ הקרוב ועוד איזה 140 מגפים ג-ד-ה

למעלה