למחוק או לא למחוק - זאת השאלה?!

danielo18

New member
למחוק או לא למחוק - זאת השאלה?!

היום במהלך סקירה של הזיכרון של הטלפונים בפלא' (כן, היה לי מזה משעמם..) מצאתי וראיתי שמשום מה, יש לי עדיין את כל מספרי הטלפון של רוב הבנות שהייתי איתן ואז תהיתי לי בשאלה הקיומית - למחוק, או לא למחוק? מה אתם עושים עם הטלפונים של הבנים / בנות שיצאתם איתם בעבר (Xים /Xיות) ? האם מחקתם אותו לגמרי מהפלאפון (ומחייכם) או שהשארתם אותו למזכרת (או למקרי חירום)??

Zoharrr

New member
האמת?

תמיד ניסיתי לא למחוק, ואז בסוף תמיד משו מתפקשש ואחרי זמן כזה או אחר מחקתי, אז עצתי לך,תמחוק כבר וזהו... מה שהיה ,היה,ואם זה לא עבד,כנראה שזה לא עבד ממאותה סיבה שזה לא יעבוד גם אם תנסה עכשיו במקרי חירום. ואם זה אמור לקרות,זה יקרה בדרך אחרת...

מוחק כל מי שאני לא מדבר איתו

במשך יותר מחצי שנה...למרות הערך הסנטימנטלי שיש להמצאותם של מספרים אלו בזיכרון של הפלאפון ביננו זה סתם מיותר.

למחוק

לי עושה כואב בלב ממש אחרי פרידה לראו תאת המספר, ותמיד מאוד קשה למחוק. כואב. המספר האחרון שהיה עליי למחוק ולא רציתי, נאבד אחרי שהפלאפון טבע. זה לא היה נורא משמח... המספר הראשון שהייתי צריכה למחוק גם נמחק בניגוד לרצוני באיזה דשרוג פלאפון או משהו כזה ונורא שמחתי שזה עשה בשבילי את העבודה.

Cobe Anan

New member
אני לא מוחק כמעט אף פעם.

זה לא למזכרת, וגם לא למקרה חירום. זה פשוט כי דבר ראשון, אני לא אוהב לשחרר את העבר שלי. אני גם לא זורק פריטי זבל חסרי שימוש.. דבר שני, אני חושב שלפעמים, אחרי הרבה זמן, אנשים יכולים לחזור לחיים שלי בגילגול אחר. אקסית יכולה להפוך לידידה, או לשידוך מוצלח בשביל חבר.. לא יודע, לכל אחד מגיעה הזדמנות לחזור לחיים שלי, גם אם לא לשחק אותו תפקיד כמו בעבר. לא רק אקסיות, אלא גם חברים ומשפחה חזרו. מעטים המקרים שלא.

Cobe Anan

New member
אני לא מוחק כמעט אף פעם.

זה לא למזכרת, וגם לא למקרה חירום. זה פשוט כי דבר ראשון, אני לא אוהב לשחרר את העבר שלי. אני גם לא זורק פריטי זבל חסרי שימוש.. דבר שני, אני חושב שלפעמים, אחרי הרבה זמן, אנשים יכולים לחזור לחיים שלי בגילגול אחר. אקסית יכולה להפוך לידידה, או לשידוך מוצלח בשביל חבר.. לא יודע, לכל אחד מגיעה הזדמנות לחזור לחיים שלי, גם אם לא לשחק אותו תפקיד כמו בעבר. לא רק אקסיות, אלא גם חברים ומשפחה חזרו. מעטים המקרים שלא.

s h i r a n 1 9

New member
אמממ....תלוי

תלוי מי... חבר לשעבר שמחקתי - באותה מהירות שמחקתי (אחרי ריב וכמעט שנה שלא דיברנו אז למה צריך) באותה מהירות הוא גם חזר. והיום אנחנו מדברים לפחות פעמיים ביום.. פשוט ידידים.. אנשים אחרים שהייתי בקשר איתם ואני יודעת שאין מצב בעולם שנחזור לדבר וגם אם כן אז זה יהיה "מה המצב" באייסיקיו או מסנגר או קראו לעצמם "ידידים שלי" - כבר לא ברשימה.. בשביל מה צריך? ודווקא לא מזמן עשיתי "סדר" שכזה בפלאפון.. היה נחמד.. עכשיו נקי.

Cobe Anan

New member
ידידה שלי בדיוק שאלה משהו יותר קשה-

ידיד טוב שלה, חבר פורום שאנחנו כותבים בו, נפטר בפתאומיות לפני מספר חודשים. אחרי השוק והכאב הנורא, הרבה חברים נשארו עם זיכרון כואב- מספר טלפון, אייסי, מסנ, אימייל... מה עושים במקרה הזה- זה כבר יותר קשה. זה כבר לא למחוק טלפון של אדם שלא הסתדרת איתו. זה כבר למחוק זיכרון כואב- אבל חשוב- של אדם קרוב שלא יהיה יותר. האמת? במקרה שלך, זה לא משנה מה תעשה- תמחק, תשמור.. אחרי שאתה קורא את ההודעה (אם אתה רוצה, היא עדיין באחד העמודים הראשונים של ``על כוס קפה``), אתה מבין כמה הסוגיה שלנו היא פשוט חסרת חשיבות. עד שלא איבדת אדם- הכל עוד הפיך. אם תשמור, הזיכרון לא כל כך יכאיב. אם תמחק, אתה תמיד תוכל למצוא את דרכך חזרה. זה באמת לא משנה, מה שנראה לך- תעשה. מצטער שיצא קצת כבד.

s h i r a n 1 9

New member
יש משהו בדברים שלך...

מכירה את זה.. ידיד טוב שלי נהרג בתאונת דרכים לפני 11 חודשים - עד היום לא מחקתי שומדבר שקשור אליו! לא מסוגלת וגם לא רוצה...

ChilD SouL

New member
אני לא מוחקת.

יש לי מספרי טלפון של אנשים שלא דיברתי איתם שנים והם עדיין בספר טלפונים, לא יודעת למה אני לא מוחקת. תכלס זה גם לא כ-זה מפריע לי אז... שיהיה. למרות שלאחרונה קיטלגתי כמה מספרי טלפון כי התחלתי לשכוח מי זה מי [יש לי כמה אנשים עם אותו שם], יש לי אפילו מספר טלפון של בחור שיצאתי איתו לבליינדייט וזה היה פשוט על הפנים אז כתבתי X - חרא דייט, שאני אזכור
[יש לי עוד מישהו בשם שלו פשוט].

danielo18

New member
רעיון טוב...

למרות שלפעמים אם מציצים לך בפלאפון ורואים את ההערות - זה קצת חסר טאקט (קרה לי השבוע, שידידה שלי חיטטה לי בטלפון ומצאה מס' טלפון של בחורה אחרת עם הערה לא הולמת..) בכל מקרה - אני חושב שאני אמחוק.

Come Alive

New member
אני,

לא מחקתי כל מיני אקסים, חוץ מהחבר האחרון שלי. אני עוד אוהבת אותו, ויעשה לי סתם רע לראות את השם שלו בזיכרון שלו, לא משנה מה. ואני מכירה את עצמי, יהיה לי איזה דחף יום אחד, אני אתקשר או אשלח הודעה, ואביך את עצמי בטירוף. עדיף שלא. עם כל השאר? על הזין. שיהיו שם. אבל אני תמיד שמה אותם עם "ת." לפני, ככה שהם לא מול הפנים שלי על ההתחלה, אלא בסוף הרשימה.

למעלה