למחוק את הפורום הזה
-כנסו כולם

bravo210

New member
למחוק את הפורום הזה../images/Emo70.gif -כנסו כולם

דודנים יקירים הפורום הזה מעלה נושא שלא פעם כועב למספר גדול מאד של ילדים ובני נוער במערכת החינוך ובשעות הפנאי , כאשר הם באים לפורום הם מבקשים תשובות לאיך להתמודד אם המצב או לעשות שינוי תתמית וגם עצות לעזרה אם חבר\ה לכיתה. אבל
לבוא ולתעון שהפורום הזה מעודד תופעה חברתית של מקובלים ולא מקובלים כעצם זה שהוא מתייחס לתופעה זו שתות מוחלתת! חברים התופעה הזו קיימת כבר עשרות שנים והיא הובחנה ע"י מאות פסיכולוגים ועובדים סוציאלים שעשו על זה תארים שלמים! התופעה תמשיך גם בלי הפורום אז לפחות באו ניתן לאנשים שכן מעוניינים לקבל אינפורמציה איך להתמודד אם המצב! עגב יעמר לזכות תפוז שהם פותחים פורום לכול נושא מה שמאפשר לקבל אינפורמציה רחבה קמעט על כול תחום היום החל מדיג ועד איך לגדל בננות! אכשיו מי שרוצה מוזמן ללכת לעצומה ה"מגניבה" ולחתום!

אם מה שאתה אומר זה נכון,

למה שלא תביא הוכחות על כל הבדיקות שקיימות, הרי אתה מספר מספר על זה שיש המון פסיכולוגים ועבדים סוציאלים שאבחנו את זה.

bravo210

New member
ספרים חבר ספרים

לאחרונה יצאו ספרים רבים שמדברים על אני העצמי של הילד ועל זכיות הילד, אתה מוזמן לגשת לספרייה הקרובה לביתך ולהיוואץ אם הספרנית והיא תפנה אותך למספר לא מבוטל של ספרים ואם תירצה תוכל לחפש אין ספור מאמרים במעגרי האוניברסיטה על הנושא!

../images/Emo9.gif

עשית לי לחייך. אכן, הנושא הזה כואב ללא מעט אנשים, ילדים בעיקר, ובני נוער צעירים, וזה שבאים לכאן אנשים מבוגרים ששכחו איך זה להיות ילדים ולחוות הקנטות בחיים היומיומיים אין זה אומר שעלינו להיכנע ולסגור את הפורום, או אף להעלב. התופעה קיימת, היא רעה, הלוואי והיא היתה נעלמת כי היא טיפשית ביותר - אבל בינתיים היא עדיין קיימת, ואנחנו כאן כדי לדבר עליה.

עצם העובדה שאתם ממשיכים לדבר עליה

ימשיך אותה. זו תופעה שלא צריך לדבר עליה, צריך לגנות אותה. שוב, אם אתם רוצים להוקיע אותה, למה לפורום שלכם קוראים ככה? למה לא קוראים לו 'פורום גינוי המקובלות' או 'פורום אינטגרציה' ?

דיתוּש

New member
לא כל ילד מקובל...

הוא מגעיל. לא כל ילד מקובל לא מדבר עם "חנונים", אצלנו למשל בטח שיש מקובלים, אבל אני למשל לא אפסיק לדבר עם חברות/חברים שלי בשביל להיות מקובלת. אני מקובלת גם בלי זה

אנחנו נחשוב על שינוי שם,

אבל בינתיים, אולי תפסיקו להיות כ"כ אנטי, כ"כ שליליים לגבי הפורום ומהותו, כי גם אם השם שלנו מטעה במקצת, והוא אכן עלול להטעות, אני מודה, אין הוא כמו שהוא נראה. מובן שאנחנו רוצים להוקיע את התופעה החברתית המכאיבה הזו, ואנחנו אכן נחשוב על שינוי שם, אך in the mean time, ככה זה ישאר, מכל מיני סיבות ומכל מיני טעמים, ואנא מכם, תפסיקו עם השליליות הזו. בסיידר

דן ספקטרה!

תבין שנייה.. אנחנו לא באות נגד אף אחד. הפורום הזה נועד כדי להוות תמיכה לילדים/בני נוער שלא מסתגלים חברתית. אנחנו לא עושות פילוג או משהו.. אנחנו כאן כדי לייעץ, לתמוך ולגנות את התופעה של מלכי כיתה ו"ירידות" על אנשים.. תראה, בפעם האלף! שם הפורום מטעה את כולם! אנחנו עכשיו ביקשנו להחליף את שמו. אני חייבת לציין שגם אנחנו, אני והתל- אביבית לא מתלהבות משם הפורום הזה! אבל זה מה שיש! תנסה להבין ותפסיק לתקוף כל הזמן! כמה אפשר להגיד את זה!? בוא נתפשר וזהו. כל הבעיה היא בעצם בשם! ואם לא מתאים לך, אל תיכנס לכאן.. אתה לא צריך לתקוף אותנו!

למעלה