למחוק בבקשה.

RoeeM

New member
למחוק בבקשה.

אביבה, בבקשה ממך - מחקי את ההודעה הראשונה שלי (ומבחינתי את כל אלה שאחריה). לא התכוונתי ליצור שרשור מיותר נוסף ! ! מה שכן, אם יורשה לי - אני אשמח להשאר פה ולספר על התקדמות העסק שלי. בלי לנסות לפרסם לכם אותו. זאת לא ממש היתה הכוונה שלי מראש, האמת. בכל מקרה, רציתי לתת לכם איזה טיפ קטן שאולי יעזור לכם: בניית אתר ברשת, גם אם זהו אתר פשוט בחינם - עוזרת ! לצורך העסק החדש הזה, בניתי לי איזשהו אתר קטן (לא אתן לכם לינק, רק אם תבקשו) ופשוט. איך אני מפרסם ? (לא, לא דרך הפורום הזה...) - בנתיים - שיטה אחת ומומלצת: זיכרו - כל אימייל שיצא מתיבת הדואר שלכם, הוא אמצעי פרסום ! אינני מתכוון לכך שתשלחו דואר זבל. להיפך - תעשו לי טובה, ואל תעשו זאת ! הכוונה היא כזאת: כשאתם כותבים אימייל, אתם חותמים את שמכם למטה (ברוב המקרים). למה לא להוסיף לחתימה גם את כתובת האתר שלכם (רצוי בפונט מוגדל !!) ? מה זה נותן, אתם שואלים ? זוכרים את אותם אימיילים מצחיקים (ולפעמים מעצבנים האמת), שאתם מקבלים לאימייל ומעבירים לכל הרשימה שלכם ללא הכרה ? אני מדבר על מיילים עם תמונות מצחיקות, או עם בדיחות, או לינק מעניין, וכו' וכו'... ברגע שאתם מקבלים מייל שכזה, חלקכם זורק אותו לפח, חלקכם שולח אותו לרשימה שלו (במידה ואהב את מה שראה/שמע). אם תשלחו מייל שכזה לשאר הרשימה שלכם, בלי להוסיף בחתימה את כתובת האתר שלכם - תעשו טעות איומה. מה יקרה אם כן תוסיפו את הלינק ? לא רק שכל הרשימה שלכם תקבל את הפרסומת הסמויה והלגיטימית ששלחתם להם, אלא ברוב המקרים - גם החברים שלכם ישלחו לרשימה שלהם את אותו אימייל מצחיק... וגם הם ישלחו לרשימה נוספת... וכן הלאה והלאה... זה אולי נשמע לכם תיאורטי בלבד, ולא ממש מעשי. אבל בפועל זה באמת עובד: אתמול נכנסתי לאתר שלי ב-CELLNET, וגיליתי להפתעתי - שמישהי ביצעה רכישה של כרטיס חיוג שכזה ב-50 דולר, וזה נחשב כאילו אני אישית מכרתי לה. ואין לי מושג מי זאת !!! הדרך היחידה שלי להסביר את זה היא - שהיא ככל הנראה נתקלה באחד המיילים שלי, ולחצה על הלינק. (המממ או שהיא אחת מחברי פורום זה, למרות שקשה לי להאמין, לאור הביקורות הלא כל כך אוהדות). וזה לא שהאתר שלי קיים כבר שנה וחצי. הוא קיים כשלושה ימים. נצלו את הכלים שנותנים לכם בחינם (או את הכלים שעבורם שילמת מראש). אגב, העסק שלי מתקדם ממש יפה, בשלושה ימים הצטרפו לרשת שלי 6 חברים (מה שאומר - מכירה של 150 דולר לכל אחד מהם), ועד סוף השבוע אני מאמין שאקבל כבר את העמלה הראשונה שלי... :) בהצלחה לכולכם בעסקים שלכם, רואי .

שלום רואי

נעים להכיר. המסר שאתה מדבר עליו בהחלט מעניין, דוגמא מעניינת של שיווק מפה לאוזן בשילוב עם טכנולוגיה. אם אכן כוונתך להישאר כאן ולתרום לפורום בלי למכור ולפרסם - נראה שבהחלט יש לך מה לתרום, ברוך הבא.

יונית א

New member
בדיוק את זה לא למחוק!

ואכן זה רעיון מצויין אני עושה בו שימוש זה זמן מה, ואכן מביא לקוחות "בלתי צפויים" שאין להם אפילו מושג קלוש איך הגיעו אליי. החתימה שלי כוללת את הלוגו את האתר ואת המייל אוטומטית מצורפת לכל מייל,נייר, או כל מה שעוזב את שולחני ומקלדתי.

siv30

New member
היי רואי, רעיון נהדר

מעבר לעובדה שאתה באמת נשמע מאושר וזה טוב כי זה נותן דלק להמשיך ולהתאמץ, הרעיון שלך נהדר ואני חושבת שהרבה משתמשים בו כמקדם מכירות.

yair24

Member
עוד רעיון נחמד...

רעיון נחמד שיכול לעזור לראות מאיפה נכנסים אליכם לאתר (במידה ויש לכם אתר) יש סקריפטים שמראים מאיפה היגעו לאתר שלכם (כלומר אם לחצו על לינק מסוים מאיפשהו והגיעו אליכם...) בצורה כזו אפשר לראות איזה אתרים מקשרים אליכם, וכמה כניסות ביום יש לכם לאתר, הסטטיסטיקות האלו אמנם לא תורמות להבאת לקוחות, אבל לפחות מראות לכם מה עד כמה האתר שלכם אפקטיבי. יאיר

RoeeM

New member
סקריפטים

היי יאיר - אשמח לשמוע היכן אפשר למצוא סקריפטים שכאלו... רואי

yair24

Member
יש כל מיני מקומות

למשל WWW.WEBERDEV.COM WWW.HOTSCRIPTS.COM וכו' אתה צריך לחפש סקריפטים של סטטיסטיקות לאתר. כמו כן יש את חברת AXE בכתובת WWW.AXE.CO.IL שמאפשרת לך להוסיף קוד HTML לאתר ואז אתה מקבל המון סטטיסטיקות מאיפה נכנסו מאיזה ספק אינטרנט, מאיזה אתר, עם איזה דפדפן ואיזה רזולוצית מסך ועוד ועוד... יאיר

למעלה