למחורמנים שלום

למחורמנים שלום

פא´צי אם היה איתי בחור במשך 24 שעות ..... ? המממ.... יאמי.... טעים..... תאמיני לי לא הייתי עוזבת אותו במנוחה... 24 שעות היינו עושים אך ורק סקס ובכל מקום הייתי אוכלת אותו חי ... הייתי מוצצת לו בטירוף ואני חולה על זה (זה מגרה אותי בטירוף) וכמובן שאני לא יכולה לעזוב את הזין שלו בשקט אחרי שהוא נטרף המציצה המדהימה (שזה דרך מה שעשיתי לדודו אתמול מצצתי לו בטירוף הוא התחרפן מרוב שזה היה טוב הוא צעק עד לב השמיים וכמובן שאחרי זה רצה ל"תקוע" אותי חזק) אנחנו כמובן ממשיכים למנה העיקרית סקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בג´קוזי או באמבטיית קצף עם נרות ריחנים מסביב.... אח"כ סקס במטבח על השולחך..... אח"כ קצת סקס במעלית.... להמשיך את הסקס באוטו.... לטרוף את הזין שלו..... למצוץ אותו חזק..... כל כך חזק..... עד שהוא מתחרפן מתענוג.... עד שהוא לא יודע איך קוראים לו ומי הוא בכלל..... אחרי הסקס צריך גם לטייל לא?? ממשיכים לפארק ברמת גן.... וגם שם אני פותחת לו את המכנס לאט לאט.. שולפת את הנצרה... והוא מקבל את הטיפול 10,000 ממני עם המציצה האדירה שהוא מקבל...... אני בולעת את הזין שלו בטירוף והטעם אחחח.... הטעם כל כך מתוק ומגרה שאני לא יכולה יותר אני מתפשטת וקופצת עליו ומכניסה את הזין שלו כל כך עמוק... ואיזה תענוג..... הגוף שלי מרחף מתענוג...... ולקינוח אנחנו קופצים לים לקצת שחייה לילית בעירום.... שקט מסביב אין איש שיפריע לנו ואנחנו מתקבים לחוף..... נשכבים על החול.... הוא מתחיל לאכול לי את החזה ויש לי הרבה מזה (מידת חזייה D85) ואני צורחת ומתענגת ... ואז אני קופצת עליו ודורשת סקס.... ובזמן הסקס הוא טופח לי על הישבן (אני חולה על זה על מכות קלות בטוסיק) ותאמיני לי אני יכולה להמשיך עם הסקס שעות..... אבל נתת לי רק 24 שעות איתו זה קצת זמן בשבילי לשבוע מסקס.......

למעלה