למחשבה: קבר יוסף-->זייתון-->פילדלפי

ניר נגר

New member
נורא, שונא לחזור למחדל הזה של

צה"ל, אותו צבא שבעיני לא מפקיר את חייליו, אותו צבא שגידל אותו על מיתוסים ואחוות לוחמים. אני יודע שהרבה חיילים ומפקדים הזדעזעו מאופן הטיפול בפרשה. הדבר הזה השאיר חלל עצום, תהיות שאלות. אינ בטוח שחילוץ הגופות, שחיפוש השיירים של חיילי צה"ל הם פועל יוצא מהטעות הזו. היום זה לא יקרה!!! ואני אומר את זה בפה מלא. למה? כי גם בצה"ל הבינו שעשו טעות נוראה...

לפי דברי ראשי מערכת הבטחון

לפי דברי ראשי מערכת הבטחון, צהל מודע על כך שהיה צורך ממשי להציל את החייל, וכלקח מהאירוע הקשה שינה\חיזק את תפיסתו בחילוץ פצועים בקרב. המקרה החמור אירע כמדומני לפני שצהל הפעיל מסוקי קרב בלחימה הנוכחית ואו בעקבותיו החל צהל להפעיל את מסוקי הקרב המסייעים רבות בלחימה. אני מאוד מקווה שמקרה מדחת יוסוף הי"ד לא יחזור ושצהל יישם את הלקחים בלחימה הנוכחית ובכלל "תדע כל אם עברייה...."

agnostic

New member
מה שאני לא מצליח להבין בקטע של קבר

יוסף , זה איפה היו הקצינים הזוטרים יחסית ( רמת מ"פ למשל , אלה שלא מתעסקים בפוליטיקה ) אני יכול לחשוב לפחות על מ"פ אחד מהשירות הסדיר שלי שהיה סוגר את הקשר ונכנס לחלץ חייל מהפלוגה בלי להתחשב באף אחד.

צמרת12

New member
מופז:מקבלת החלטות לפי יחסי ציבור

ברור שיש קשר בין הארועים מקיצוניות אחת - הפקרת פצוע עברו לצד השני . מגעיל וזה מה יש

למעלה