ziv`s girl
New member
למטאל בוי....
ניסיתי לא לפתוח הודעה חדשה אבל הדיון הקטון פשוט מסרב להזיז את התחת שלו לפה.... אז מקווה שלא אכפת לך ול"תושבי הפורום" שזה פה... בכל אופן זאת תגובה לך מטאל בוי... למה שרשמת... אבל בעיקרון... כל מי שבן ומי שחושבת שמבינה את העם המשונה הזה מוזמנים להגיב...
איזה רמזים ואיזה נעלים? הבן אדם פשוט סותר את עצמו... אולי אני לא מבינה את ה"רמזים" שלו... תשפוט בעצמך... רגע אחד הוא מתעקש בטירוף שאני אבוא אליו... "אני רוצה לראות אותך" "ואם אני לא רוצה לראות אותך?" "לא שאלת מה את רוצה אמרתי מה אני רוצה, תפסיקי לעשות Big Deal מכל דבר... הכל בסדר... בואי... אני בא לאסוף אותך..." ואז כשאני אצלו... אני מנסה לפתח שיחה וכל מה שאני מקבלת זה תשובה מאולצת של מילה וחצי בקושי... "נו... אז איך היה בתאילנד?" "אין מילים לתאר את זה" "ספר... מה עשית... מה ראית..." "פיו... כמה..." "אתה לא מדבר אז לפחות יש תמונות?" "כן הרבה..." זהו... כאילו אחרי טיול... ועוד בתאילנד והוא בקושי מדבר... בטוח יש לו מה לספר... אני מנסה לפתח פה שיחה.. שישתף פעולה... עד שלבסוף שאלתי אם הוא יכול לשים מוזיקה כדי שלא ישרור שקט מפחיד כזה ביננו... עד שלא יכולתי לסבול את זה וברחתי משם... ואל תגיד לי שזה לא מוזר... כי זאת בעצם הייתה השיחה שלנו... אהה... והיו שם עוד כמה נושאים... "יש לי גיטרה!!! סוף סוף!!!" *חיוך מצידו* או... "סוף כל סוף השלמתי עם החברות שלי שלא דיברתי איתן איזה חודש" "אה באמת? טוב..." זה ממש ממש מוזררר... אני יודעת שקורה כאן משהו... אז למה הוא התעקש שאני יבוא??? אני לא מבינה אותו... את הראש שלו... אף פעם לא הבנתי והפסקתי לנסות להבין... אבל עכשיו זה הפך לבעיה... אתה בן! אולי אתה יכול להסביר את זה איכשהו? כי אני התייאשתי...
ניסיתי לא לפתוח הודעה חדשה אבל הדיון הקטון פשוט מסרב להזיז את התחת שלו לפה.... אז מקווה שלא אכפת לך ול"תושבי הפורום" שזה פה... בכל אופן זאת תגובה לך מטאל בוי... למה שרשמת... אבל בעיקרון... כל מי שבן ומי שחושבת שמבינה את העם המשונה הזה מוזמנים להגיב...