למטאל בוי....

ziv`s girl

New member
למטאל בוי....

ניסיתי לא לפתוח הודעה חדשה אבל הדיון הקטון פשוט מסרב להזיז את התחת שלו לפה.... אז מקווה שלא אכפת לך ול"תושבי הפורום" שזה פה... בכל אופן זאת תגובה לך מטאל בוי... למה שרשמת... אבל בעיקרון... כל מי שבן ומי שחושבת שמבינה את העם המשונה הזה מוזמנים להגיב...
איזה רמזים ואיזה נעלים? הבן אדם פשוט סותר את עצמו... אולי אני לא מבינה את ה"רמזים" שלו... תשפוט בעצמך... רגע אחד הוא מתעקש בטירוף שאני אבוא אליו... "אני רוצה לראות אותך" "ואם אני לא רוצה לראות אותך?" "לא שאלת מה את רוצה אמרתי מה אני רוצה, תפסיקי לעשות Big Deal מכל דבר... הכל בסדר... בואי... אני בא לאסוף אותך..." ואז כשאני אצלו... אני מנסה לפתח שיחה וכל מה שאני מקבלת זה תשובה מאולצת של מילה וחצי בקושי... "נו... אז איך היה בתאילנד?" "אין מילים לתאר את זה" "ספר... מה עשית... מה ראית..." "פיו... כמה..." "אתה לא מדבר אז לפחות יש תמונות?" "כן הרבה..." זהו... כאילו אחרי טיול... ועוד בתאילנד והוא בקושי מדבר... בטוח יש לו מה לספר... אני מנסה לפתח פה שיחה.. שישתף פעולה... עד שלבסוף שאלתי אם הוא יכול לשים מוזיקה כדי שלא ישרור שקט מפחיד כזה ביננו... עד שלא יכולתי לסבול את זה וברחתי משם... ואל תגיד לי שזה לא מוזר... כי זאת בעצם הייתה השיחה שלנו... אהה... והיו שם עוד כמה נושאים... "יש לי גיטרה!!! סוף סוף!!!" *חיוך מצידו* או... "סוף כל סוף השלמתי עם החברות שלי שלא דיברתי איתן איזה חודש" "אה באמת? טוב..." זה ממש ממש מוזררר... אני יודעת שקורה כאן משהו... אז למה הוא התעקש שאני יבוא??? אני לא מבינה אותו... את הראש שלו... אף פעם לא הבנתי והפסקתי לנסות להבין... אבל עכשיו זה הפך לבעיה... אתה בן! אולי אתה יכול להסביר את זה איכשהו? כי אני התייאשתי...

ziv`s girl

New member
Up It Goes....

"היא שוב נראית לגמרי מבולבלת... תראו איזה פרצוף סובל... מרימה היא את האף... מבטה בתוך הדף... אף אחד בעיר כאן לא מבין את בל..." פעם יכולתי לראות "היפה והחיה" וזה היה מוציא לי את כל התסכול מהראש... מעודד אותי... מביא לי חיוך לפנים אבל עכשיו? זה רק מכאיב.... זה מזכיר לי את הפעם שריאנו את זה ביחד... ואז הוא אמר לי "מתי את קונה שמלה צהובה כזאת?" (כמו של בל) ואז הוא עשה לי מן סיבוב כזה כמו בריקוד של בל והחיה... והיינו מצוטטים קטעים משם... הזמנים הטובים שלנו ביחד... איך אני מתגעגעת לזה... איך אני מתגעגעת אליו... איך בא לי לראות את הסרט הזה ולהרגיש טוב... אבל נהרס האפקט... נהרס הכל
(מצטערת... המצב רוח שלי מאוד הפכפך בזמן האחרון... "פעם את בוכה ופעם את צוחקת.. מזילה דמעה כי זה הזמן ללכת... לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט בלי לומר מילה..." סתם נזכרתי בזה עכשיו... בלעעע... למה זה בא לי לראש...) ziv`s

work it out

לפי דעתי את לוקחת את זה "קצת" יותר מדיי קשה, יכול להיות שהוא לא היה במצב רוח לדבר או שקרה לו משהו או שהוא מוטרד וקשה לו לדבר אתך, יש עוד מיליון סיבות. כמו תמיד שוב אני מציע לכם לדבר על זה במקום לשבת כל אחד לבד בבית . . . . . DJ made in israel

MetalBoy

New member
זה מוזר..

אבל זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך! זה אומר שהוא לא יודע לנהל שיחה! את צריכה לומר לו מה שכתבת לי עכשיו!! הדרך הכי טובה ליחסים טובים זה להיות אמיתית אתו מטאל

ziv`s girl

New member
ב-4 מילים... אני חייבת לדבר איתו!

אני מניחה שאתם צודקים... אולי הוא באמת היה מוטרד... אני חייבת לדבר איתו... אז ככה, עידכונים אחרונים מהשעתיים האחרונות.... ניסיתי לשלוח לו הודעה כהרגלי כדי שיפגוש אותי בפארק ושנדבר למרות שלא בדיוק ידעתי מה להגיד לו... התגברתי על המחשבות השטויות והפרפרים שהיו לי בבטן ושלחתי... פתאום הפלאפון נהרס! (יד הגורל!) אני מנסה לשלוח לו הודעה מהנט וגם זה עושה לי בעיות ותוקע לי את המחשב... ניסיתי פעם נוספת והצלחתי לשלוח את זה... הגעתי לפארק... חכיתי רבע שעה הוא לא הגיע... לא התאכזבתי... כי חברה שלי התקשרה אלי 2 דקות לפני כן ונזכרה לציין את העובדה שיכול להיות שההודעה תגיע אליו מחר (וגם זה במקרה הטוב...) אז לא דיברנו... אבל עכשיו זה בידיים שלו... אם הוא ירצה להפגש הוא יתקשר... ואני אהיה מוכנה לדבר איתו... מקסימום מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? נפרד... ואם אני לא ידבר איתו... בכל מקרה נפרד.. אפילו בלי להבהיר דברים... אז עדיף לי לדבר איתו קודם כל... תודה על העזרה... אני עדיין לא מבינה את הראש שלו... ואת הרמזים הכפולים... מקווה שהוא יתקשר בקרוב... אני ממש ממש חייבת לראות אותו אני מתגעגעת...
ziv`s *אור בקצה המנהרה* נ.ב: תודה רבה רבה רבה על העזרה! ידעתי שתוכל לעזור לי! וגם לך די ג´יי יקר! הצלתם אותי... נ.ב2: מטאל... אתה מרגיש טוב היום? "זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך" ?! אולי גם לך יש איזה אור בקצה המנהרה (?)

MetalBoy

New member
עכשיו אני מלא שמחה!!

אם עזרתי למשהו אז אני ממש שמייח!! כי בכל מקרה לא אכפת לי ממש ממני והמטרה שלי בחיים לעשות שלאנשים יהיה יותר טוב בחיים שלי ואתך הצלחתי קצת !! אני כמעט לא דכאוני!! מטאל

ziv`s girl

New member
כמעט לא דכאוני?!

זה לא מספיק! אתה לא צריך להיות דכאוני בכלל! אולי אם אני אחייך זה יעזור?
איך זה? הצליח? חסר לך שלא... כי הרסתי את הידיים מרוב סמיילים... באמת עזרת לי... לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך... אני שולחת לך...
ו-
והלוואי שתהיה מאושר... מה שנותר לי לעשות זה להחזיק אצבעות ולחכות לטוב... תודה תודה תודה!!!!
אהה ו...
*הפעם זה לא מהמאולצים האלה... הפעם הוא אחד אמיתי... כזה שבא מהלב * אני אהיה יותר שמחה אחרי שאני אדבר איתו וגם יותר רגועה... אני אמשיך לעדכן אותכם! אני מתה על הפורום הזה... אוהבת
ziv`s *באמת אוהבת*

MetalBoy

New member
תודה..

את לא תאמיני כמה טוב עשית לי עכשיו.. כי סתכלי לא אכפת לי ממש מעצמי אבל כשאנשים שחשוב לי מהם שמחים אז גם אני שמח יחד אתם ולמשל כשרע להם גם לי רע יחד אתם ואני מנסה לשכנע אותם שיהיה להם טוב.. בגלל זה אני שונא שמשהו עצוב בגללי .. אבל האמת כל הפורום עזר! מטאל :)

למעלה