למטומטם שהתווכח איתי בקשר ברוס לי..

למטומטם שהתווכח איתי בקשר ברוס לי..

אתה לא מאמין לי, הא
שים לב לזה: משחק המוות (שם הסרט שבו הוא נפטר) אומנויות לחימה, אמן קונג-פו, שהפך לשחקן מצליח מביים את מותו כדי לנקום באנשי התעשייה המנצלים לרעה, את כוחם. עם: ברוס לי (שנפטר במהלך הצילומים), קארים עבדול ג´אבר. במאיים: רוברט קלאוז´ וברוס לי. 1978 עכשיו... אתה מאמין לי או לא

פבלוס

New member
זה לא היה אני. זה כנראה היה יובל13

נכון? ד"א אני פרסמתי אתר עם סיבות המות של ברוס ´הדרקון´ לי. אני מפרסם שוב: כנסו ל: http://babelfish.altavista.com/ בשדה האתר כתבו: http://usuarios.lycos.es/bruce/muert.htm ורישמו שזה יתרגם לכם מספרדית לאנגלית. האופצייה הכי למטה. בכל מקרה האופציה הכי סבירה היא, שהוא מת מדיצום במוח שנגרם לו מכל הקטטות שבהן השתתף. פבלו

swirrrly

New member
אני מבקשת להימנע מלקרוא

לשאר המשתמשים כאן בשמות גנאי, כולנו מעוניינים באוירה ביתית ואוהבת. כתיבה בסגנון זה יכולה להוביל למחיקת ההודעות, ואף להרחקה מהפורום, אז נא להיזהר. מלבד זאת, אין שום סתירה בעצם בין מה שאתה טוען למה שהשני טוען. אני זוכרת את הוויכוח שלכם, ויכול להיות שהוא באמת מת מגידול במוח, אך בזמן צילומי הסרט.

פבלוס

New member
אז למה שלא תקראה את הדף ששלחתי?

אולי תלמד משהו חדש..... עוד משהו, א בטוח שלא התוועכחתי איתך מקודם. זה הייתי אני כי אם כן אז אני - מצטער.

יובל13

New member
לא

אם כבר אז פבלוס צודק אבל אם אתה רוצה להאמין לאגדות אז סבבה

פבלוס

New member
סמוראי... יכול לניות שאתה מתבלבל?

כי למשל היה איזה שחקן אחד שהשתתף בסרט ´מורטל קומבאט´ והכן נקראה ברוס לי. (אבל הוא לא האמיתי) בן אדם זה הכן מת בתאונת סרטים. אך לפי משכתוב באתר שנתתי הוא מת מדימום במוח. מוזר

swirrrly

New member
אני מבינה שהמוות של ברוס לי

אכן מסתורי... אז בגלל זה אם תוסיפו עוד אתרים לפינת ה"ברוס לי" שבקישורים, אולי נוכל להכין בסוף מאמר אחד נחמד מטעם הפורום על מותו.

yoche

New member
מוות של ברוס לי

מותוט של ברוס לי אכן היה מסתורי אבל הוא היה חולה בראש היה לו בעיה בראש ובגב מרוב אימונים ומכמה דברים שאסור היה לו לעשות יום אחד הוא הלך לידידה שלו וכאב לו הראש הוא נח היא נתנה לו אספירין והוא מת אחרי כמה שעות... במנוחתו... יש לציין שהוא עשה אימונים בזמן שהוא הרגיש לא טוב ובגלל זה קרה לו מה שקרה...

פבלוס

New member
לפי מה שקראתי, הוא התייעץ אם רופא

שלו בהונג-קונג והרופא אמר לו שאסור לו לעוס את אותם עלים שלדעתו הם הפחיתו את כאב ראשו. אחר-כך הוא המייעץ שוב אבל עם רופא אמריקני, והרופא אמר שהעלים לא גורמים נזק.- הוא נשאר עם הגרסא האמריקנית. לידידתו קראו בטי פיין (נדמה לי) ויש כאלה שחושבים שהמאפיה שילמו לה בכדי לתת לו אספירין עם רעל מסוים. ברוס לי היהויהיה לוחם הקונג-פו הטוב בעולם!

swirrrly

New member
ווה ווה ווי ווה

תמשיכו את זה בשרשור אחר כי זה כבר לא קופץ, והגעתי למסקנה שעדיף לפתוח שרשור חדש מאשר להמשיך להקפיץ אותו על ידי שרשורו להודעות חדשות..

למעלה