למטפלים שלום רב

למטפלים שלום רב

מזה זמן רב שאני עוקב אחרי הפורום שלכם ונהנה מאוד. רציתי לשאול לאיזה תחום אישי רוחני שייכים המעיים, מערכת העיכול, והבטן. מזה זמן רב שאישתי סובלת, מכאבי בטן, שילשולים שנהפכים מדי פעם לעצירויות, הקאות וכל מה שקשור בנושא העיכול. בקרוב יש לה בדיקת גסטרו, וקולסקופיה. אך רציתי לשמוע עוד דעות מתחום הרפואה הלא קובנציונלית. יש לי עוד שאלה, מכיוון שאני מעוניין ללמוד את התחום האלטרנטיבי, הייתי מעוניין לשאול האם כדאי ללמוד במוסדות מוכרים, או שאם יש לימוד ע"י אדם פרטי, שהאינטואיציות שלי אומרים לי שהוא מומחה בתחומו, להסתמך על לימודים כאלה, שיהיו קצרים יותר וקולעים יותר, ובפחות זמן. היכן אתם ממליצים ללמוד? אני מדבר על תחום האירדולוגיה= תורת העין ותזונה וצמחי מרפא. אשמח לתשובתכם.

עיכול...

הבטן מייצגת הזנה (פיזית, רגשית, נפשית ורוחנית). מערכת העיכול מסייעת לנו לקלוט, לעכל, לספוג ולשחרר את כל מה שעובר עלינו בחיים. עצירות פיזית, היא גם עצירות רגשית אנחנו משלשלים מפחד בעיות מעיים, ובפרט בעיות פי הטבעת - קושי בשחרור פסולת כאבים / דימום - כעס הסוד: להתחיל לפתוח את הרגשות ולדבר עליהם לשחרר את הכאבים, את הכעסים לדבר על הפחדים מקווה שזה עוזר... נאוה

מערכת העיכול שייכת לאלמנט האדמה..

האדמה היא הקרקע היציבה שלנו היא חווה את כל השינויים שאנו עוברים בחיים ואחראית להסתגלות שאחרי השינוי. "רעידות האדמה" שעוברים בחיים מחלישים את מע´ העכול כך גם חרדות , אובססיות , שינון וריכוז יתר וגורמים לתופעות מעין אלו שתארת. גם הכבד שמשוייך לאלמנט העץ וקשור לכעסים יכול לפלוש לאדמה ( מבלי לסבך אותך כיצד) ולגרום לתופעות של שילשול ועצירות לחילופין. ממולץ לגשת למטפל שיעשה אבחנה ויטפל בהתאם. בנתיים תזונה קלה לעיכול, כמו אורז וירקות מבושלים ( כתום מחזק אדמה ירוק מחזק כבד) ושתיה מרובה של מים פושרים עם לימון ועיסוי עם שמן קמומיל ושומר באזור הבטן ( עם כיוון השעון לעצירות נגד כיוון השעון בשילשול) אולי יקלו מעט על הבעיה. שבוע טוב והרבה בריאות יעל

למעלה