אשמח מאד לסייע בעניין זה אם כי כפי שכבר ציינתי אין לי מעמד פורמלי בכל מה שקשור בהוראה במוסדות החינוך וההשכל הגבוהה . אולי אכנס את ועדת האינטרנט וטכנלוגיית המידע לדיון בנושא זה ונזמן את כל הגורמים למתן סקירות .אם נראה לך שכינוס כזה בכנסת יכול לעזור אשמח אם יחד עם רחל מרכזת הפורום תיצרו עמי קשר
"העלובים האלה..." הנושא היה האם אפשר לחייב מסגרת להציע למידה מקוונת. בוא נתחיל ממסגרות הכשרת מורים, מה אתה אומר? קורס למידה מרחוק כחלק הכרחי בהתנסות המורה של המחר.
מבחינתי, אפשר להציע בתוך המערכת קורסים ללמידה מרחוק כמו קורסים קונבנציונאליים. אני בונה עכשיו קורס שכל תלמידי המכללה יקחו בשנה הראשונה. כמו שהתחלתי קצת לספר זהו קורס באוריינות טכנולוגית-אקדמית ואין מדיה מתאימה יותר להעברתו מאשר מחשב ואינטרנט... אני צריך פקידים שיאשרו לי משהו? מחר ימצאו אותי מחוץ למערכת... על מה הם מתלבשים (העלובים האלה) על השתלמויות מורים - למה? בגלל הגמול - למה? כי זה כסף - למה? כי זה הדבר היחידי שמעניין אותם ובו הם מבינים... חנן
חנן, סטודנטים מסיימים מוסד אקדמי שמכשיר אותם להיות מורים בלי התנסות שבעיני מאד חשובה? כן, צריכה להיות חובה כזו , כמו שפעם הזכרת (לא בטוחה שכאן בפורום) את נושא ההכרח ללמוד אנגלית. באשר לאישורי גמול לקורסי למידה מרחוק למורים משתלמים שרוצים להתפתח- אנא, אל תדרוך לנו על היבלות