למיה ועמיחי היקרים, מקווה שתקראו : )

טליש 7

New member
למיה ועמיחי היקרים, מקווה שתקראו : )

אני לא יודעת אם תקראו..ואולי כל העניין מאחוריכם כבר. בכל אופן, רציתי להגיד לכם כמה דברים: 1. רבים מאוד חושבים שהניצחון נגנב ממכם וזה לא סתם.. אם כ"כ הרבה אנשים אומרים אותו דבר, כנראה יש דברים בגו.. היתה פה פאשלה קולאסלית של ההפקה במקרה הטוב, במקרה הרע היה פה שוד מכוון לאור יום. מבחינת רבים רבים אתם המנצחים וחבל שנמנעו מכם רגעי הניצחון המתוק ראשונים על השטיח. 2. ראיתי את פרק האיחוד והרגשתי בחילה. אתם חמודים ואציליים ויפה שפירגנתם, אבל הדרך שבה מנסה רז ושות' להכשיר את השרץ היא ממש דוחה. הוא מניח הכל על כתפיו של עמיחי "אם הייתם פותחים פער.." זה לא משנה במילימטר את העובדה שהמשימה המכריעה נבחרה ככזאת שנותנת יתרון ברור לזוג הגברים. חבל שלא דיברתם יותר בפרק, אולי אסור לכם ואולי אתם לא רוצים להיראות קטנוניים אבל החבר'ה ברחוב יודעים מה האמת 3. אני אוהבת את שי וגיא, אבל עיצבן אותי לראות אותם כ"כ מתרגשים מעצמם ומהזכייה, למרות שהם יודעים היטב שהם קיבלו מתנה עטופה בצלופן. 4. לסיום, אני יכולה רק לאחל לכם את כל הטוב. יש לשניכם קסם מיוחד והותרתם את חותמכם על רבים. אתם מוכשרים ויפים ועם זאת אותנטיים, צנועים ואמיתיים וזה כובש לב. מקווה שיהיה לכם בהצלחה בחזרה לאלמוניות-אם זהו רצונכם, כי יש כאלה שנופלים בקטע הזה. תעשו טוב ותביאו אושר זה לזה. אתם ראויים אחד לשני ואני בטוחה שיהיה לכם בית מקסים ומלא אהבה וילדים (בעזרת ה'..). נשיקות

PilpelLady

New member
אני מאחלת לכם להגיע למיליון בדרך אחרת../images/Emo98.gif

להשתמש בפרסום והחשיפה בתוכנית ובכל מה שלמדתם בתור קרש קפיצה, (כמו שלמשל עשו חנה ומרגלית שמככבות עכשיו והדס וענבל שיהיו בפרק הבא של "פרוייקט מסלול", שאני בטוחה שהתוכנית הוסיפה להן גם מבחינה כלכלית...).... אין שום סיבה שלא נראה אתכם בטלוויזיה בעוד הזדמנויות!...למשל מיה- את סטייליסטית - הייתי שמחה לראות אותך ב"פרוייקט מסלול" בתור שופטת או יועצת למעצבים ואפילו מנחה תוכנית משלך ואפילו בתחומים נוספים בטלוויזיה-מנחה, שחקנית וכו'
..אל תקחו ללב, שימו על זה פס, - אתם בכיוון הנכון, יש לכם כל מה שצריך והרבה אנשים אוהבים אתכם, תמשיכו - תפתחו עסקים, תופיעו בטלוויזיה, תתקדמו....ובסוף עוד כמה שנים כבר תגיעו למיליון בעצמכם!

PilpelLady

New member
אגב אני מאחלת את זה כמובן לכל הזוגות במרוץ

ובכלל - לכולנו ולכולם....
(את זה = להתעשר ולהגיע למיליון...)

niro62

New member
בסדר צודקים המשימה האחרונה לא ...

הייתה הוגנת ואפילו זאת הייתה עזרה מההפקה אבל גם למיה ועמיחי ההפקה עזרה הרבה מאוד יותר בחלק הראששון של הגמר אבל גם קצת בחלק השני מי שבאמת רומו היו תום וגיל

לתום וגיל לצערי לא היה סיכוי

גם ללא המשימה האחרונה, הם לא מבריקים במיוחד בשום תחום (חוץ מהיחסים ביניהם, שבזה הם טובים מדי
). חבל, כי צוותים של הורה וילד אני כמעט תמיד מאוד מחבב ומצטער כי נראה לי שעד כה לא זכה צוות כזה אי פעם בתולדות "המירוץ".

PilpelLady

New member
לדעתי כן היה לתום וגיל סיכוי טוב לזכות

והם היו טובים מאוד - עובדה שהם הגיעו לגמר, למרות שהרבה לא חשבו שהם יגיעו. תום הייתה מעולה, נהגה ועשתה את כל האקסטרים והצליחה בהרבה משימות וגיל היה זה שהוביל ולקח אחראיות על שניהם והיה פרטנר מצויין ועשה הכל בלי לפחד ולהתבכיין, אם הייתה משימה אחרונה נורמלית והוגנת, היה להם סיכוי ממש טוב.

לא

מיה ועמיחי עדיין היו לפניהם בפער של מה, ארבעים דקות? אפילו אם היו חוזרים על משימת הזיכרון, זה לא היה מספיק, אם כי הם היו מצמצמים את הפער.

PilpelLady

New member
אוקיי...

לא ידעתי בדיוק מהו הפער בין מיה ועמיחי, נראה לי משום מה הרבה פחות מארבעים דקות

למעלה