למיטל המנהלת, הצטרפתי לעצבים..

למיטל המנהלת, הצטרפתי לעצבים..

כנגד המין שלנו!! הבנות!! וואי הקינאה יכולה לשגע, וקיבינימאט, האם התחרות אי פעם תיפסק?! הפעם אני חושבת, טוב אני כבר לא יודעת מה אני חושבת.. מחר בגרות במקצוע שאני לא טובה בו בגרוש... ובד"כ למבחנים אני לומדת עם שתי חברות..האחת בזמנו הייתה חברה הכי טובה שלי אבל מרגע שנהייה לה חבר, היא הרחיקה מעצמה את כל החברים..ועכשיו שאין לה חבר, גם אין לה חברים. לפחות לא אלו שהיו... ובכן, הבחורה השנייה הייתה זאת שתמיד קראה לי שנלמד שלושתינו יחד, למרות שאני ישבתי ליד שתהן בשקט, ורק הקשבתי...משמע לא הפרעתי. היום, יום לפני הבגרות הן ניפגשו...ועליי אף אחד לא חשב, זאת אומרת שזאת שתמיד קראה לי, יש לי תחושה שכן רצתה, אבל השנייה-לגביה יש לי תחושב שהיא בעצם שנמנעה מלקרוא לי. כל הכבוד.. ואני כמו אהבלה, למרות כל מה שעברנו ביחד.. וחברות אנחנו כבר לא.. ממשיכה להתחשב ברגשות שלה..לגבי מלא מצבים. וכולםםםםםם מסביב, החברים שלי!!, אומרים לי שאני אהבלה, כי היא עליי לא תחשוב..וכראה שהם צדקו! קרה לכם משהו כזה?!

תגובה...

לי בהחלט קרה... ניתקתי קשרים עם החברות הכי "טובות" שלי... ונוכחתי לגלות שהחברים הכי טובים שלי הם בעצם הידידים שלי... יחי הידידים!!!!!! תאמיני לי אחותי... חברות זה אויבות... אל תאמיני באף אחת בחיים שלך... ותזכרי שמי שתמיד יהיה שם לצידך זה המשפחה!

pain is MY love

New member
זייייייייין

זאתי וחבר שלה כבר לא ביחד?!?!? חחחחח חשתי שמשהו כזה עלול לקרות אחרי שדיברתי איתו ביומולדת שלך....
טוב בכל מקרה אכן מצב מעצבן אני אומרת: "מה שאתה נותן זה מה שאתה מקבל" ואם זה מה שהיא נותנת שתקבל בהתאם! אל תהיי טובה מדיי לאנשים שלא מגיע שיהיו טובים אליהם....

dariii

New member
לגמרייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif....../images/Emo4.gif

בנות... בלעעעעעעע! אם הייתי בן, בוודאי הייתי הומו
החברה
הכי טובה שלי, מי שחשבתי שהכירה אותי הכי טוב, אז מסתבר שלא... ובעצם, החברות הכי טובות שלי, הן אלה מילדות, ממש אחיות שלי
וחברים הכי טובים שלי, אלה שהכי כיף איתם גם זה ידידים שלי!! אין שום תחרות
...

איך גילית שהן נפגשו?

מי אמר לך? אמממ... פגעו בך... למה את אמורה להיות נחמדה? פשוט תתחשבי בעובדה שאת לא בדיוק יודעת במאה אחוז מה קרה שם... ככה שלפני שאת מתחילה להחזיר להן כגמולן... תבררי יותר טוב

איך אני יודעת...

כי השנייה מביניהן, שעל ידיה הוזמנתי תמיד, סיפרה לי. ואני לא הולכת להחזיר לאף אחת מהן כגמולן.. אלא פשוט שאחת מהן סיימה אצלי את הקריירה, והשנייה מעולם לא התחילה אצלי שום דבר. הצביעות והשקר שנעשו מאחור הגב, פוגעים!!

למעלה