למיטל - זקוקה לעצה, דחוף! בבקשה

למיטל - זקוקה לעצה, דחוף! בבקשה

יש לי בעיה רצינית. דילמה. אני מדברת אם מישהו באיי.סי.קיו כבר שנה, קצת יותר אולי. אף פעם לא נפגשנו. אנחנו מדברים לפעמים שעות ואז לפתע חולף שבועות עד שאני שומעת ממנו שוב. למרות שיש לו את הנייד שלי אם רצה להתקשר. אני בת 21 מהמרכז והוא בן 23 מנתניה. עד לא מזמן לא היה לו רכב וזה היה כביכול "הסיבה" שלא נפגשנו. מאוד כיף לי לדבר איתו אבל אני לא מבינה את ההתנהגות שלו לפעמים. ה שהוא לא מתקשר אליי למרות שיש לו הנייד שלי, זה שהוא "מתחמק" מלהיפגש. אם הוא לא רוצה, למה הוא לא אומר לי משהו? איך אני יכולה לדעת אם הוא רציני או לא לגביי? מה ששכחתי להוסיף ולומר זה... שטכנית אני ראיתי אותו, דרך מצלמת האינטרנט שלו. אבל הוא לא ראה אותי. יכול להיות שהוא ביישן? היו איזה 3 פעמים שאני יזמתי והצעתי להיפגש. הוא אף פעם לא הציע בעצמו אבל תמיד אמר שזה הדבר שהוא הכי רוצה, שניפגש כבר. אבל תמיד היו ה"סיבות" שכבר ציינתי. הוא לא לומד, הוא רק עובד בחנות בגדים, מדפיס הדפסים על חולצות. בתיכון הוא לא למד ועכשיו הוא צריך להשלים ולשפר בגרויות. ואני לעומת זאת לומדת באונ', תואר ראשון בפסיכולוגיה, שנה ראשונה. אולי זה מלחיץ אותו? או שאני סתם מנסה למצוא סיבות? אשמח מאוד לאיזשהו עצה, עזרה בנושא.
 

ס22ית

New member
דעתי...

יותר משנה ולא קרה כלום-זה נותן לך את התשובה להכל, לא? לא משנה מה הסיבה...זה נשמע לא טוב ולא רציני וחבל שתבזבזי את הזמן שלך במחשבות לכיוון הזה.. את נשמעת בחורה רצינית ומגיע לך למצוא משהו רציני ואמיתי יותר.
 

RVD18

New member
אני ספרתי שלושה

ובקשר לנושא... מדברים פעם בכמה חודשים....לא הבנתי מה הבעיה...זה לא רציני בכלל. לא לבנות על זה.
 

pain is MY love

New member
אפשרות אחת...

תגידי לו פעם אחת ולתמיד שנמאס לך להתכתב שנה ללא פואנטה.. תגידי לו שאת מעוניינת להיפגש כן כן, לא לא די הגיוני שאחרי למעלה משנה שלא קורה כלום את תצפי לאיזה התקדמות.. אם הוא עדיין מתחמק תחתכי וזהו. ועכשיו לנושא לא קשור... בת 21 וכבר לומדת לתואר ראשון בפסיכולגיה??? איך??? אני בגיל 21 אפילו לא אשתחרר מהצבא... ואני גם רוצה ללמוד פסיכולוגיה
 
למעלה