למיטל

למיטל

תודיעי לי דחוף אם את באה איתי למפגששששששששששששששששששששששש צ'או!

mati88

New member
לך מפה.

אל תפתח הודעות חדשות שלא קשורות לנושא הפורום. אם אתה פותח הודעות חדשות תשרשר אותם לשרשור אוף (ויש פה הרבה יותר מידי כאלה). את מערכת היחסים שלך עם מיטל תשאיר מחוץ לדפי הפורום (תעביר למסרים אם תרצה) כי אותי למשל ממש לא מעניין אם תפגשו או לא. אחרי שתעשה את כל אלה, מבחינתי אתה מוזמן ללכת מפה. אבל שוב, *מבחינתי* (עכשיו אף אחד לא יכול להגיד לי כלום, כי זו דעתי האישית). וכדי לנצל את ההודעה למשו מועיל (וחינוכי אם יורשה לי)- אנא מכם, תשרשרו את העשרות אופים של הפורום לאופים קיימים... זה הגיוני ומובן שיהיו עכשיו הרבה דברים שלא קשורים לקיציס ופרידמן כי הם לא עובדים על שום דבר (שאנחנו יודעים עליו בכל אופן) כרגע, אבל אני באמת מתגעגעת לימים שגל היתה מכריחה אותנו לשרשר... הפורום נראה ממש, ממש על הפנים. בתודה, מתי

lishhhh

New member
גו מתי

גו מתי גו גו גו מתי ואם אנחנו כבר פה, וזה אוף, אז אני צריכה לדבר איתך.

פIלי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תנו לה בכבוד תנו לה גם ב..

ראש? לא יודע, זה מה שהתאים.

metl

New member
אוח נוו,גל תמחקי

תעשו לי טובה אל תתיחסו להודעות הסתומות שהוא שולח...

כנסו כולם דחוףףףףףףףףףףףףףףף

כל הקטע של הלימונים והאשקוליות הוא... כי אני וחברתי מיטל המתוקה היינו לנו בקומזיץ...יחד עם כל המדצ"ים...! מד"צים?????????????????????????????????????????????????????????? זין עליהם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפתע נשטפו רגליה החמודות של מיטלושה במיץ לימון! ואז לפתע מצד שמאל בזווית ימנית קיבלה מיטלונת זרם אשקוליות, וגם פניה נשטפו בזרם.........! זוכרת ? חחחחחחחחחחחחחחחחח ראף ראף ראף.. כלבת האורררררררררררררררררררררררררררררררררררר! עיזה בזיזהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! הם באים הם באים!!!!!!!!! נכון אפרת? מצומצמת! מקור מים! זוכרת שרצים בכביש? איך פותחים את הבגט באוטובוס? עם הגבינה צהובה...חחחחחחחחחחחח אפרת אפרת לירון לירון איףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נוסטלגייההההההההההההההההההההה!

Yuvalenko

New member
אבל רשום לקחת כדור כל 24 שעות. לא

24 כדורים כל שעה... התבלבלת כנראה... תגיד, יכול להיות שכשנולדת הרופא זרק אותך פעמיים באוויר ותפס אותך רק פעם אחת?..

למעלה