מיכי 10
Member
למיכאל לנג, שיתוף בעניין ריבת דובדבנים קנויה.
לפני כשבוע וחצי, שאלתי כאן בעניין ריבה שהתגבשה, אם אוכל להחזיר אותה למירקם הנכון, במידה שאכניס את הצנצנת לתוך מים חמים:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/75/184873438/
הצעת לי לנסות, כי מה יש לי להפסיד, והסכמתי איתך.
אז אתמול ניסיתי, ואכן, זה עבד, ותוך דקות מעטות הריבה נהייתה חלקה וטובה!
תהיתי רק אם זה ישאר כך, או יתגבש שוב בקירור...
ולאכזבתי, אחרי קירור במשך זמן קצר בטמפ' החדר, אפילו לפני שהכנסתי למקרר, הריבה התגבשה בחזרה, אולי אפילו יותר מאשר קודם.
לא נורא, אין בעיה לחמם אותה שוב, מה גם שזאת לא כמות גדולה.
לפני כשבוע וחצי, שאלתי כאן בעניין ריבה שהתגבשה, אם אוכל להחזיר אותה למירקם הנכון, במידה שאכניס את הצנצנת לתוך מים חמים:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/75/184873438/
הצעת לי לנסות, כי מה יש לי להפסיד, והסכמתי איתך.
אז אתמול ניסיתי, ואכן, זה עבד, ותוך דקות מעטות הריבה נהייתה חלקה וטובה!
תהיתי רק אם זה ישאר כך, או יתגבש שוב בקירור...
ולאכזבתי, אחרי קירור במשך זמן קצר בטמפ' החדר, אפילו לפני שהכנסתי למקרר, הריבה התגבשה בחזרה, אולי אפילו יותר מאשר קודם.
לא נורא, אין בעיה לחמם אותה שוב, מה גם שזאת לא כמות גדולה.