למיכאל שלי

למיכאל שלי

זה דבלי, זה מטורף, זה מפגר לחלוטין אבל אתה חייב להגיד לי שהכל בסדר אצלך אחרי הערב.(אני מתכוונת החדשןת). רק תשאיר הודעה וזהו. לא אטריד אותך יותר. אני.

zzzzz

New member
אצלי.....

הכול בסדר ! הטרדה ??????? מימך????????? נשמה שלי. אישה טובה.אני מת שתתרידי אותי (-: אצלי הכול תקין המישפחה בסדר היה לנו מזל גדול חושב עלייך המון הינו יכולים ליבנות הרמון (-: ביי ביי נישנושית שלי מימני הגדול מכולם האחד והיחיד!

zzzzz

New member
נפל המחשב!

לא ברחתי כמו שאת בטח חושבת . המערכת במישרד קרסה.[כניראה ביגלל המתח המיני ששורר ביננו (-: אני מידיי פעם אכנס ליבדוק עים את כאן את תמיד רצויה אצלי ובלי ריגשי על הטרדות.[הלוואי היו לי המון כאילו !] ביי ביי גדולה שלי נשיקה אני עדיין חושב עלייך!

מתוק שלי

דווקא תארתי לעצמי משהו כזה. או שמישהו בא.. בכל מקרה, מבטיחה לא להיות יותר ריגשי.(אהבתי את המילה). נשמתי. לקראת שתיים אחזור לצט אם תרצה, נדבר. בכל זאת - נשיקות. אני.

zzzzz

New member
לך נישמתי.......

היום אני עד השעה 12.00 לאחר מיכן ישיבות ישיבות ישיבות עד 20.00 אבל הלילה אני כאן כימעת לכול אורך הלילה יום חמישי הגדול ציוד חובה :תח..ות להחלפה (-: מה אני אעשה אני חולה עלייך . ביי ביי לבנתיים מימני ..........

לאחד והיחיד

כנראה שאתה מדביק אותי במחלתך.. עלובת נפש שכמותי, סמרטוטה, שיש לה בעיה - לא מסוגלת להתנתק.. אם אתה רוצה - אני פה. בשבילך. תמיד. גם בלילה. שלך אני.

zzzzz

New member
אני יותר מרוצה !

אני כאן הלילה בישבילך ניפגש שלך ורק שלך ........ וזו הודעה למי שמציץ לנו: אל תיתבישי /תיתביש אני לא נושך עים יש לך שאלה תישאל/י

חחחחחחח אני אוהבת אותכם....

מיכאלה שלי חזקי ואמצי מתה עליך נ.ב. למה שאלות? רק פרגון לפחות ממני ליהי

שתדעו לכם..

רק שתדעו לכם - המציצים, זה מוטרף לחלוטין... פעם בחיים נופלים ככה. בלי תכנונים. פתאם. זה סוחף. זה ממכר. לפעמים - בלי יכולת שליטה.. וזה גם קשה.. כל כך קשה.. אבל כייפי בצורה בלתי רגילה.. מאחלת לכם שתזכו בכך. לא צריך הרבה , מספיק פעם בחיים. ליהי, חן - תודה לכן. ולך יקירי - כרגיל - אני שלך.

zzzzz

New member
הודעה!

בנות בנות בנות הרבה לבבות ישברו מיאן ועד לממלכת הלב אבל עים מה שיש כאן הקוטב הצפוני ימס בחלקיק שנייה ולך המיוחדת שלי אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חשמל באוויר וזיקוקים בשמיים היום אחהצ`` קטלת אותי לעד ! בציפיה לבאות ההמשך יבוא גם יבוא מימני בחיוך מאוזן לאוזן(-: שלך ורק שלך ............ ולך ליהי תודה תודה תודה .

maya..

New member
זוג יקר...

בתור אחת שלא מכירה את שניכם אפילו וירטואלית, סתם מעניין אותי.. אתם מכירים גם באופן אישי??? ממש מעניין...

יעלי.

New member
מבינה אותכם...

מניסיון...זה אדיר....הרגשה נפלאה...אי אפשר להתנתק.... פעם אחת בחיים......

zzzzz

New member
אוי אוי אוי איזה בוקר ניפלא.

יקירתי אהובתי מיכאלה שלי איזה בוקר איזה בוקר . הציפורים מציצות השמש מלטפת........אוךךךךךךךך ממש מטמטם לי את הראש לחשוב עלייך בבוקר שכזה. נשמה שלי את מיליון כוחבים בשמיים ואני הירח (-: מיתגעגע שלך ה.... מ.... ה... ו.....! ולך יעלי אני יודע מה את מרגישה דש לעיראקי אם אני פוגע נכון!

איש שלי!!!

באמת איזה בוקר.....איזה בוקר!!!!!!!!! ולחשוב שכמעט פספסתי.. נשמתי. האחד והיחיד.אתה - האיש שמצליח לחדור לי מתחת לעור.מתחת לעור!!! תופס אותי בנקודות הכי חלשות שלי.. לוקח אותי עד הקצה.. עד הקצה.. ועומד שם ושומר עלי.. נשמתי. אהובי. לא הלכתי היום לעבודה. שלחתי את כולם ונשארתי בבית. אתך. במחשבותי. לא העזתי להתקשר. (אנחנו חייבים להאט את הקצב.. אני מסוחררת..) חחחחחחחחחחחחחח מרגישה אותך, מריחה אותך, נושמת אותך... האחד והיחיד - אני שלך. נשיקות.

למאיה

זה מדהים כמה בן אדם יכול להכיר בן אדם אחר ורק מפה.. אגב, לא ראיתי אותו - וזו המלחמה שלי.. לנסות לשמור על שפיות. להחזיק את זה רק פה.רק בוירטואלי.. וזה קשה... כל כך קשה!!!!!!!!! אבל הסחרור, ההתרגשות... אוחחחחחחחח שיהיה לך יום טוב מאיהתי..

חן.

New member
הצצתי...

והוקסמתי, מאחלת לכם שתחזיקו מעמד ושיהיה לכם רק טוב. ``שתדביקו`` אחרים ב``שיגעון`` שלכם, בכיף.

למעלה