למיכלושששששששששששש!!!

AvocadoWoman

New member
למיכלושששששששששששש!!!

המון המון המון המון המון הצלחה בצה"ל! אני מקווה שהטירונות תעבור על הצד הטוב ובקליל ביותר!!!!!! אל תשכחי שפה, בפורום של בית שמש ובבית שמש עצמה- המון מחכים לחזרתך!!! אז תעשי חיים
ותחזרי בריאה ושלמה! והכי חשוב- מאושרת!!

שעומז

New member
אוי מקסימה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המון המון המון תודה על התמיכה והצחוקות וגם אני מקווה שהטירונות תעבור על הצד הטוב ביותר, בעצם לא מקווה בטוחה!!! תודה על הכל אני מבטיחה למרות אכזבתו של אמיתי (בטוח שהוא יהיה מאוכזב...חחחחח סתם סתם...) לחזור בריאה ושלמה הבייתה...וכמובן מאושרת.. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, אושר עושר ובעיקר אהבה ובכלל בהצלחה לכל התיכוניסטים למיניהן בפורום המקסים הזה שעושים השנה בגרויות!!! רק תיזכרו לא לבוא עם שליפים לבגרות תעתיקו בחכמה- אך ורק "תתיעצו" עם חברים כי שליף זה הוכחה (עיין ערך סהר אוסקר ואסתי אסרף...) ואז בטוח הלכה הבגרות פארש... לוב יו אול!!!
מיכל

שעומז

New member
המון המון תודה ובהצלחה לכם...

בבגרויות ובכלל בהכל!!!! אוהבת המון מיכל

מיכלי שלי...

המון הצלחה...ואני אומרת זאת היום כבר בפעם המאה...אני סומכת עלייך שתוכלי לעבור כל דבר ובייחוד טירונות צבא וכל מה שהולך בייחד!! אני כבר מכירה אותך מספיק זמן ממי, כדי לדעת שיש לך את זה ואת יכולה להצליח ובגדול!!! אני אוהבת אותך מאוד..וכבר רוצה לראות אותך! מקווה לראותך כמה שיותר מהר-אני אצלכם ביום שישי...אבל לא ניראה לי שתיהי...אבל בכל מקרה...אני כבר מתגעגעתתתתתתתתת המון המון בהצלחה ממי....!!!

למעלה