למיכליה המושלמת!!!!!

yellow cheese

New member
למיכליה המושלמת!!!!! ../images/Emo79.gif

ממצב בובה?! אצלי הכל בסיידר... מתגעגעת אלייך אחותי הגדולה! מקווה שנראיין את מר פטפטני בקרוב! הייתה לו אתמול מסיבת הפתעה בתחנונה....
היה סבבה לדבר איתך היום.... כמו תמיד...דההההה אני מז´ה מז´ה מקווה שתבואי אליי בסוכותתת... מה עם הקטע של "מלצרית מזמרת" במרידיאן?!!! חשבת על זה?!! בררת?????????? אני בטוחה שתתקבלי!!! יש לך ת´קול הכי יפה בעולםםםםםם!!!!! אל תשכחי שאניייייי המפיקה! אני גיליתי אותך! דמעות של מלאכים רולז.....חח אני לא אשכח איך ריגשת את חברה של אמא שלי... היא אשכרה הזילה דמעות....
משמח אותי לדעת שמצבך בסיידר... (מאפיה?! כן או לא?!) חחחחחחחחחחחח בקייצר.... זיבלתי לך ת´שכל! בריג´ית אבוטבול רולז!!! אילנה אביטל עאלק...!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאפיה רולזזזזזזז......!!! טוב טוב בטח...
יאללה אחות שלי..... תחשבי צהוב (או כחול!?) כי צהוב זה הצבע של ה-
וה-
מעבירה אנרגיות חיוביות לאדם... חחחחח מעניין ממי למדתי את זה..... אהם...האח של הפטפטן...חיחי טוב....אז אני חולהההההההההההההה (גם חולה נפשית, גם פיזית וגם עלייייייך)...... ]}{}{}}{}{}{}{}{}{}{}{{} {
} {
}

M^C ** FoReVeR

New member
שירליה יקרה שלי...

קודם כל:אני לא מושלמת אחרי הכל,אין טלית שכולה תכלת... דבר שני,תודה רבה על המחמאות.בנוגע למלצרית מזמרת אני אכתוב לך כבר באייסיקיו או אגיד לך בטלפון... אבל אגיד לך.תודה רבה על כל המחמאות, מעיין רוצה את המחשב אז אני חייבת לסיים. תרגישי טוב, hope 2 c´ya soon with all my LOVE מיכליה כחלחלה... שאוהבת את גבנ"צ...
))

M^C ** FoReVeR

New member
המשך...

יש לי קצת זמן עכשיו מאז שרשמתי לך את ההודעה פשוט הלכתי לישון וכרגע קמתי. אני בזמן האחרון דופקת שעות שינה-חבל"ז. טוף,שירלושית..אני זוכרת מי המפיקה ומנהלת מועדןו המעריצים הרשמי... love u!! מיכליה.

למעלה