למיכל, המהוללת ואחרים - עדכון לגבי סלט העוף
הצעתי אותו פה בשתי גרסאות:
1. פיסות עוף צלוי, חסה חתוכה, מלפפונים חתוכים דק, בצל ירוק (ומי שרוצה קצת פלפל חריף ירוק קצוץ) בתיבול לימון ושמן זית.
2. כנ"ל, אבל במקום בצל ירוק חצי חבילה נענע, חצי חבילה פטרוזיליה, ותיבול "נושך" יותר, עם מלח ולימון, כדי ליצור טעם דומה לטאבולה.
הגעתי למסקנה, אחרי שעקבתי אחרי שניהם, שהאופציה הראשונה יותר מוצלחת. היא גם שורדת יותר, ואפשר בהחלט להכין אותה יום מראש.
באופציה השנייה, המלח כמובן מוריד מים, הנענע נובל ונעשה קצת מריר. אז כדאי להכין רק אם רוצים לאכול אותה מיד. ובינינו? אני אוהבת את
הטאבולה - קינואה שלי הרבה יותר.
הצעתי אותו פה בשתי גרסאות:
1. פיסות עוף צלוי, חסה חתוכה, מלפפונים חתוכים דק, בצל ירוק (ומי שרוצה קצת פלפל חריף ירוק קצוץ) בתיבול לימון ושמן זית.
2. כנ"ל, אבל במקום בצל ירוק חצי חבילה נענע, חצי חבילה פטרוזיליה, ותיבול "נושך" יותר, עם מלח ולימון, כדי ליצור טעם דומה לטאבולה.
הגעתי למסקנה, אחרי שעקבתי אחרי שניהם, שהאופציה הראשונה יותר מוצלחת. היא גם שורדת יותר, ואפשר בהחלט להכין אותה יום מראש.
באופציה השנייה, המלח כמובן מוריד מים, הנענע נובל ונעשה קצת מריר. אז כדאי להכין רק אם רוצים לאכול אותה מיד. ובינינו? אני אוהבת את
הטאבולה - קינואה שלי הרבה יותר.