למיכל המקסימה

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
למיכל המקסימה

השארתי הודעה לפני שבוע, פשוט אני לא בבית ורק בסופשבוע אני יכולה להתחבר לאינטרנט. אני יודעת שהם אוהבים אותי, אבל אני גם יודעת שיש המון דברים שהם מאוכזבים, והם אמרו זאת זה לא ניחושים. הם אמרו שיש דברים בהם החינוך שלהם נכשל איתי כי יש דברים שהושפעתי מהבית וכנראה שזה דברים בטבע שלי, שאי אפשר לשנות. מה שכן רציתי לכתוב היום שזה פעם ראשונה כל שש שנים שעברו שהיה לי שלושה חודשים נפלאים בחיים, תמיד הייתי ממשיכה בשביל היום המאושר בחיים ועכשיו זה היה שלושה מה שכן הדברים שכתבתי לכם הם הפעם הראשונה שכתבתי ואמרתי בגלוי מה שכן אני מאחלת לך שיהיו לך חיים מאושרים ודבר אחרון קטן כשהיא תהיה בגיל הטיפשעשרה תשמרו על ערוצי תקשורת פתוחים כל הזמן.

מיכל@ל

New member
זאת רק ההתחלה יקרה שלי ../images/Emo20.gif

החיים צופנים לך הרבה הפתעות והצלחות,עם הרגישות והתבונה הנפלאה שלך את יכולה להגיע לכל מקום בו תבחרי. את לא נכשלת,גם "החינוך" לא נכשל,את זו את ואת נהדרת כמו שאת,אם ההורים שלך לא מסוגלים לקבל את חגית כמו שהיא זו בעיה שלהם ,הבעיה לא נמצאת בך. אם יצא לך,תקני לעצמך מתנה את הספר "ילדי האינדיגו", אני יודעת שתמצאי שם תשובות לדברים שמטרידים אותך ותמצאי חיזוקים למי שאת. אני שולחת לך חיבוק ענק

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif מיכלוש את כאן בשעות כאלה?

מיאלה אני ונידודי השינה שלי פתאום הביולוגית מופעיה בחלום
אז זה הופך לסיוט ... אז השמיעי קול אם את עדיין כאן

מיכל@ל

New member
מיסכנונת...

באתי לכמה דקות לסגור כמה קצוות. תכיני לך שוקו חם ותחזרי למיטה,שולחת לך חלומות על פיות ופרחים

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif אז את כאן כמו אמא טובה

שמגיעה בזמן ומרגיעה , תודה כן אני יכין איזה כוס שוקו וחזור לנסות לישון ומקווה לחלום על פיות עם מטה קסמים
אז
והמוןןן תודה
שיר

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif כנראה שפיספסתי אותך ../images/Emo10.gif

בכול אופן לילה טוב
שיר

למעלה