למיכל הפצצה-
!!!!!!!!!!

westlife rule

New member
למיכל הפצצה- ../images/Emo59.gif !!!!!!!!!!

בתשובה לשאלתך: בהתחלה רציתי ללכת ללמוד בחטיבת הביינים:"גן נחום" (אני לא יודעת אם שמעת עליו) אבל אז שמעתי שזה תיכון לא כוך כך טוב... אז נרשמתי ל:"יגאל אלון" גם בגלל זה שזה קרוב אלי הביתה..... (אני גרה בשיכון המזרח) אז זאת היתה בחירה די טובה מצידי לא? חולה עליך אפרת...........

shane wife

New member
לאפרת!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני לומדת בגן נחום במגמת גרפיקה! רציתי לדעת עם יש לך אי-מייל בגלל שיש לי תמונות להביא לך ! וגם בגלל שאת נשמעת ילדה מזה נחמדה!!!! והייתי רוצה להתכתב איתך מחוץ לפרום אז תחזירי לי תשובה.... אוהבת אותך מיכל נ.ב האי-מייל שלי: [email protected] lova ya!!!!!! מיכל קיני טיילור פילאן

westlife rule

New member
למיקי!!!!

אכפת לך שאני קוראת לך מיקי? כי לשם שלך יש פשוט מלא אפשרויות לכינויים!!!!!!!!!! טוב, אז בנוגע למכתבך........ אהההההההההההההההה כמה חבל שלא הלכתי בסוף לגן נחום!!!!!!!!!!!!!!!
ועוד אחד בשביל ההרגשה:
אווווווווף............. ביאסת אותי לגמרי!!!!!!!!!!!!!! טוב נו לא נורא אני אסלח לך!!!!!!!!!!!! בימים הקרובים תיצמדי ל:hotmail שלך........ כי מותק, ברגע שנתת לי רשות לכתוב לך.... הכרזת על מלחמה!!!!!!!!!!!! אני הולכת לפוצץ אותך במיכתבים גלויות ובכלל מה שלא תירצי......... ואל תידאגי המוסג:"מילחמה" זה במובן הטוב של המילה.... (אבל רגע,למילה מלחמה אין בעצם מובן טוב.......) מה שהתכונתי לומר זה שאני חולה עליך ושאת ילדה אחלה אחלה ובשביל ההרגשה: א-ח-ל-ה- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפרת......... נ.ב ה-hotmail שלי הוא: [email protected] תשלחי הרבה סבבה? ס-ב-ב-ה- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את חברה נפלאה...... אפרת..........

shane wife

New member
איזה צירוף מקרים.....

גם את לקחת את השם שלך וצירפת שיין ???? (efratshane) איזה קטע!
love you!!!!!!!!!!!!!! מיכל קיני טיילור פילאן!

למעלה