למיכל ולכולן בקשר לחג האהבה

פסיכה

New member
למיכל ולכולן בקשר לחג האהבה

משום מה אני לא מצליחה לשרשר... מסכימה עם פלג^ר שאהבה זה לא רק לבן זוג, אלא לכל אדם ולכל דבר שעושה לנו טוב בלב... נכון שחג האהבה חוגג את האהבה הזוגית, אבל מי שאין לה בן זוג, לא צריכה לחגוג "יום האכזבה" כמו חברה של מיכל... זוגיות, כשזה מצליח, זה אחלה ונפלא וחשוב... אבל לא סביב זה סובב העולם. אני באופן אישי, מאז שנכנסתי להריון ועד היום, כשרומי בת חודשיים וחצי, כל נושא הזוגיות נכנס אצלי להקפאה עמוקה... פתאום זה הרבה פחות חשוב בסדר העדיפויות שלי, לא רלוונטי... וכמו שמיכל אמרה: אם קודם זוגיות היתה בעיקר בשבילנו, עכשיו בן הזוג יצטרך להיות גם אבא לבנותינו... אז אם לא התפשרתי עד היום, עכשיו להתפשר?! על האבא הפוטנציאלי של הבת שלי???!!! אין סיכוי!
אם לי (ולכולנו) מגיע א-א, לבת שלי מגיע א-א-א-א-א-א-א-א-----
והתפשרות פשוט לא באה בחשבון, אם זה לא זה, אז נחכה.... ובינתיים נאהב המון, את הילדים שלנו, את המשפחה, את החברים שלנו, את כל הדברים שעושים לנו טוב, ולא לשכוח: את עצמנו! אוהבת ענבל

מיכל לב

New member
היי ענבלי,

צודקת במיליון אחוז. מכירה אנשים שחושבים שאמהות חד הוריות צריכות להתפשר,כי הן מגיעות עם "תיק".חשוב מאד שלא נראה זאת כך. נכון שהמצב הנפוץ שונה, אבל השוני אין בו כדי להטיל דופי. נראה לי (ואני ממש אובייקטיבית
) שאדם שיהיה מספיק פתוח וכמובן גם מתאים ברמות האחרות רק ירויח מכל הסיפור ובגדווווווווווווווול!!! ועד אז הרווח כולו שלנו.... גאה ואוהבת, מיכל

למעלה